BVSC-Zugló

Petrovics Mátyás évértékelője

FaceBook

2019.06.22.

gruber-laura

Petrovics Mátyás: Amióta megrendezik a nők számára a másodosztályú küzdelmeket, azóta ez volt a legszínvonalasabb idény. Más csapatok is kedvet kaptak tőlünk és elindították az utánpótlásukat. Olyannyira, hogy a győztes UVSE a feljutásért játszott a bajnokságban. Két csoportban, remek meccsek zajlottak, mi is sokféle összeállításban, az adott meccs céloknak megfelelő erősségű gárdával álltunk ki mindig. A bronzérmet reális eredménynek tartom, illetve az is fontos, hogy sok sikerélményhez juthattak az utánpótlás játékosaink. Emellett sokat tanulhattak a felnőttben játszók oldalán, akik mind- mind példamutatóan játszottak, amikor szerephez jutottak. 

Kiemelkedő meccseink voltak a III.kerület és az Eger elleni győztes partik. Örülök, hogy el tudtunk indulni és hogy végig meccselhettem a szezont, sok pozitív benyomás ért többek játéka miatt is. 

A céljainkat tehát elértük, mert egy színvonalas bajnokságban értékes érmet szereztünk, miközben sok plusz játéklehetőséghez jutottak játékosaink. Hajrá BVSC!!!
 
Adó 1 %