BVSC-Zugló

Női OB1/B. 1. forduló

FaceBook

2018.12.01.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- III.kerületi TVE 4- 14  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,2-3,0-4,1-2 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu ( Bán )- Hertzka 1, Utassy 1, Besszer, Koncz 1, Király, Alaksza D. Csere: Alaksza N., Ősz Varga, Farkas, Bruckner, Gasparics, Tóth B.

Petrovics Mátyás: Szombaton a női másodosztály küzdelmei is megkezdődtek. Az első meccsen mindjárt a III.kerület várt ránk, akik egyértelműen a feljutásért játszanak. Ennek megfelelően álltak a meccshez, így szakmailag is értékes partit játszhattunk. Főleg az egy- egy elleni játékokat lehetett gyakorolni, ebben van mit fejlődni. Ezen felül bátrabb lövéseket várok az ilyen meccseken.

Bánki VSE- BVSC- Zugló 5- 19  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,2-5,1-5,1-4 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Bán )- Ősz Varga 4, Hertzka 3, Utassy 3, Besszer 3, Koncz 1, Király 1. Csere: Kiss V. 2, Ringhofer, Kovács 1, Bruckner, Halas, Tóth B. 1.

Petrovics Mátyás: Egy teljesen más meccs volt a második találkozónk. Itt elsősorban az "idegen" posztokon játékot preferáltam, illetve a szoros emberfogás egyik fajtáját gyakorolhattuk. Az ilyen nagy különbségű mérkőzések sajátossága a sok lefordulás és ebből a sok ziccer. Ezekből sokat fejeztünk be elkapkodva, így ezt a játékelemet is gyakorolni kell még. Hajrá BVSC!! 

Adó 1 %