BVSC-Zugló

Női OB1/B. Döntő

FaceBook

2018.05.19. 16:00 óra- Csongrád

BVSC- Zugló- II.kerületi TVE 12- 12, ötméteresekkel 17- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,5-1,2-3,2-6,5-6 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 3, Koncz 7, Besszer 2, Király 2, Bruckner 1, Keresztes 2. Csere: Krnács, Bagyinszki 1, Gruber, Ringhofer, Alaksza N., Halas

Gruber Laura: Tudtuk, hogy kemény meccs vár ránk, mindkét alkalommal döntetlenre végződő meccset játszottunk az egykori válogatott játékosokat felvonultató III. Kerület csapata ellen. Az elődöntővel ellentétben itt jóval enerváltabban kezdtünk, kimaradtak a helyzeteink, ami hátul csúnyán megbosszulta magát, így ellenfelünk el tudott lépni, mi pedig csak kapaszkodtunk az eredmény után. Bár Besszer Eszter remekül semlegesítette Drávucz Ritát (aki így gól nélkül maradt), de ezenkívül sem elől, sem hátul nem ment a játék, csak küszködtünk, ami kissé felőrölte az erőinket, így a 2.negyedben 8- 3- as, a 3.-ban pedig 10- 6- os állás állt az eredményjelzőn.

Innen viszont ráléptünk a gázpedálra és elhittük- ellenfelünkkel ellentétben-, hogy van még keresnivalónk a meccsben. Koncz Hanna (4 perc alatt 4 gól) és a csapat varázslatos hajrájával a lefújáskor 12- 12 állt az táblán. Az izgalmas büntetőpárbajt végül megnyertük, így miénk az idei OBI/B bajnoki címe, azt gondolom, megérdemelten. Le a kalappal a csajok előtt, hatalmas szívvel, nagyon nagyot küzdöttünk! Gratulálok a csapatnak és nagyon büszke vagyok mindenkire! Hajrá Vasút! 

Adó 1 %