BVSC-Zugló

Női OB1/B. 6. forduló

FaceBook

2018.04.07.- III. kerületi TVE uszoda

Bánki VSE- BVSC- Zugló 5- 15  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,1-5,1-2,1-2 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Hajdu )- Krnács, Ősz Varga 2, Bruckner 4, Király 2, Gasparics 1, Keresztes 2. Csere: Papp, Koncz 2, Gruber 1, Ringhofer, Kovács 1, Mészáros

Gruber Laura: Az előző Bánki elleni meccsünkkel ellentétben ezúttal tisztességesen beleálltunk a mérkőzésbe, lendületesen, odafigyelve és türelmesen támadtunk, helyzeteinket nagyrészt sikeresen gólra váltottuk. Hátul is meggyőzően  mozogtunk, jó volt látni, milyen szépen ültettük át a tanultakat a gyakorlatba. Ehhez természetesen a jó kapusteljesítmény is kellett, mindkét hálóőrünk kiválóan irányított, illetve hárított a kapuban. Gratulálok a győzelemhez!

BVSC- Zugló- DSC- SI 10- 7  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,2-0,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Pintér ( Teleki )- Ősz Varga 2, Bagyinszki, Koncz 4, Bruckner 1, Király 1, Alaksza N. Csere: Papp, Gruber, Halas, Kovács 1, Mészáros, Farkas 1.

Gruber Laura: A fenti meccsen használt jelzőket sajnos nem tudom ebbe az értékelésbe átmásolni, inkább mindegyik ellentettjét. A lendület, az odafigyelés és a türelem is hiányzott, sok helyzet maradt kihasználatlanul és a védekezésben sem tudtuk megvalósítani a megbeszélteket. Sok volt a rossz passz és a rossz döntés/befejezés. Jó lenne, ha nem engednénk meg magunknak, hogy egy sikeres meccs után ilyen dekoncentráltan játsszunk, mert ez biztosan megnehezíti az előrelépést. Mindent összevetve a lényeg, hogy a sok hiba ellenére is hoztuk a meccset és 6 ponttal zártuk a mai napot. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!

Adó 1 %