BVSC-Zugló

Női OB1/B. 5. forduló

FaceBook

2018.03.17.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ASI 13- 4  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,1-3,3-1,2-0 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 2, Koncz 5, Besszer 2, Király, Bruckner 1, Keresztes 1. Csere: Farkas 2, Tóth B., Gruber 1, Alaksza N., Halas, Gasparics

Gruber Laura: Nagyon jó védekezéssel, precíz támadásokkal kezdtük a meccset és Koncz Hanna vezérletével végig tartani is tudtuk a színvonalat. A védekezés legfőbb érdeme, hogy teljesen ki tudtuk kapcsolni ellenfelünk legjobb játékosát, Kocsis Szabinát. Le a kalappal a lányok előtt, nagyon meggyőző és összeszedett játékot mutattak! Gratulálok a győzelemhez!

Csongrád- BVSC- Zugló 4- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,1-1,1-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 1, Koncz 2, Besszer 2, Király, Ringhofer, Keresztes 2. Csere: Tóth B. 1, Bagyinszki, Gruber, Kovács 1, Bruckner, Alaksza N. 

Gruber Laura: Szoros meccsre számítottunk a remek játékosokkal felálló csongrádiak ellen és ez a meccs nagyobb részében teljesült is. Jóval több hibával játszottunk, mint az ASI ellen, ami részben betudható a fáradtságnak, másrészt viszont sok volt a figyelmetlenségből és fegyelmezetlenségből adódó labdavesztés és kihagyott helyzet. De összességében nagyon jó és izgalmas meccset láthattunk és újabb értékes 3 pontot szereztünk. Kapusaink mindkét meccsen nagyon szépen teljesítettek, nagy dicséret nekik! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!

Adó 1 %