BVSC-Zugló

Női OB1/B. 4. forduló

FaceBook

2018.02.03.- Hódmezővásárhely

BVSC- Zugló- HVSC 17- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-1,4-1,3-3,3-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Hajdu )- Krnács, Ősz Varga 1, Tóth A. 6, Besszer 2, Ringhofer 2, Keresztes 2. Csere: Papp, Gruber 1, Alaksza N. 1, Kovács, Tóth B. 1, Gasparics 1.

Gruber Laura: Az eredmény önmagáért beszél, sok hozzáfűznivalóm nincs is igazán a mérkőzéshez. Tóth Lili vezérletével, remek kapusteljesítménnyel, a taktikát fegyelmezetten betartva, sima győzelmet arattunk a helyi csapat ellen. Külön öröm, hogy a játékosok többsége feliratkozott a góllövőlistára. Gratulálok a győzelemhez! 

BVSC- Zugló- III.kerületi TVE 12- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,4-3,2-3,4-2 )

BVSC- Zugló: Trifán- Ősz Varga 3, Tóth A., Besszer 1, Alaksza N., Ringhofer 1, Keresztes 2. Csere: Halas, Koncz 3, Gruber 1, Kovács 1, Tóth B., Gasparics

Gruber Laura: Azzal kezdeném, hogy egy nagyon pörgős, változatos, harcos meccset vívtunk. Mindenki nagyon odatette magát, egy dolgot nem tudtunk megoldani, Drávucz Ritát kikapcsolni a játékból. És ez nem nevezhető apróságnak, mivel 9-szer talált a hálónkba. Természetesen Rita pályafutása csúcsán is klasszis játékos volt, de nyugodtan megállapíthatjuk, hogy ezen a szinten még ma is az.  És a gólok között volt néhány 5 méteren túlról rálőtt bomba- szabaddobásgól is, de ez nem ment fel senkit az alól, hogy a normál játék folyamán, megfelelő instrukciókkal ellátva, ne tudja megoldani a szoros emberfogást és sima akciógólokat kapjunk a fegyelmezetlenségek miatt. 

Ami viszont nagyon nagy pozitívuma volt ennek a mérkőzésnek, hogy ellenfelünk többször is ellépett 2- 3 góllal, de mindannyiszor fel tudtunk állni és visszakapaszkodtunk, sőt a meccs vége előtt 2 perccel a vezetést is átvettük, de sajnos 6 másodperccel (!) a lefújás előtt egy csodás dopplergóllal ismét Drávucz Rita villant fel, így döntetlen lett a találkozó végeredménye. Ezzel továbbra is a 2.helyen állunk, ami jelen állás szerint teljesen reális, de remélem, még lesz lehetőségünk az előrelépésre! Gratulálok a lányoknak! Hajrá Vasút!
Adó 1 %