BVSC-Zugló

Női OB1/B. 3. forduló

FaceBook

2018.01.14.- III.kerület TVE uszoda

Bánki VSE- BVSC- Zugló 4- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-1,0-1,0-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Pintér- Ősz Varga 2, Bruckner 1, Király 1, Ringhofer, Holub, Keresztes Csere: Krnács, Tóth B., Gruber 1,Papp, Mészáros 1.

Gruber Laura: A meccs első felében sajnos egyáltalán nem sikerült megvalósítani az általam kért instrukciókat. Ellenfelünk átlagéletkora jóval magasabb a miénknél (nálunk csak én húzom felfelé.. :-)), mégsem tudtunk úszásban megfelelően föléjük kerekedni, illetve, ha sikerült is lefordulni, sorra hagytuk ki a 100%- os helyzeteinket. Ennek természetesen mindig megvan a böjtje, mert így nem tudtunk kellőképpen ellépni, ráadásul az védekezési hibákból kifolyólag, ellenfelünk is újra meg újra betalált. Nem mondhatnám, hogy a meccs második felére jelentősen javult volna a helyzet, de végül győzött a jobb kondíció, a jó kapusteljesítmény és így legalább megszereztük a pontot. Gratulálok a győzelemhez!

BVSC- Zugló- DSC- SI 20- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,6-3,4-0,6-0 )

BVSC- Zugló: Pintér ( Teleki )- Ősz Varga 4, Tóth A. 3, Besszer 4, Király 2, Holub 4, Keresztes Csere: Krnács,Bruckner 1, Halas, Tóth B. 1, Papp 1, Mészáros

Gruber Laura: Ez a találkozó már egész más képet mutatott. Lendületesen kezdtünk, Ősz Varga Lilla vezérletével sikeresen belőttük helyzeteinket. Kapusaink, Pintér Anna és Teleki Kinga remekül helytálltak, egy- két szerencsétlen távoli lövést leszámítva mindketten kimagasló teljesítményt nyújtottak. Mindvégig kezünkben tartottuk a mérkőzést, helyenként nagyon szép labdaszerzéseket és megoldásokat láthattunk. Kiemelném még Besszer Eszter és Holub Boglárka gólerős játékát, akik góljaikkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!

 

Adó 1 %