BVSC-Zugló

Női OB1/B. 1. forduló

FaceBook

2017.11.18.- III.kerület TVE uszoda

BVSC- Zugló- III.kerületi TVE 10- 10  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,3-3,2-4,2-3 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 2, Besszer 1, Bruckner, Király 2, Holub, Keresztes 2. Csere: Krnács, Tóth B., Alaksza N., Halas 1, Kovács, Farkas 2.

Gruber Laura: Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni az értékeléseknél, de most nem tudom megállni, hogy ne említsem meg, mert egyszerűen lehetetlen kizárni. Ha röviden akarnám értékelni a munkáját, azt mondanám szétfújta a meccset, ha hosszabban kifejteném, nem biztos, hogy szépen hangzana. Gyakorlatilag lehetetlen volt bármit is tenni, mindkét oldalon annyira váratlan és elképzelés nélküli ítéleteket hozott, hogy nagyon hamar eluralkodott a káosz. Én sem tudtam belenyúlni a meccsbe, mert bármit mondtam, hiába sikerült a kivitelezés, teljesen váratlanul érkezett egy kontra vagy egy kiállítás- mindegy, hogy zónáztunk, vagy szorosan fogtunk-, ami teljesen széttördelte a játékunkat. Ettől függetlenül mi is hibáztunk, leginkább abban, hogy nem lőttünk kapura, pedig helyzetünk adódott bőven.

Nehéz megítélni, hogy ilyen körülmények között szerencsés vagy sajnálatos döntetlen született, én inkább örülök az egy pontnak.  Hajrá Vasút!

BVSC- Zugló- Hódmezővásárhelyi VSC 14- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 3-1,5-1,5-1,1-4 )

BVSC- Zugló: Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 2, Besszer 2, Bruckner 1, Király 1, Holub 2, Keresztes 3. Csere: Krnács, Tóth B. 1, Alaksza N. 1, Bagyinszki, Tamás D., Gasparics 1.

Gruber Laura: A mai 2. meccsünk jóval gördülékenyebben zajlott, de az ellenfél is kevésbé volt kellemetlen és így könnyebb dolgunk volt. Főleg az elején többet hibáztunk védekezésben, kértem, hogy ne faultoljunk, de ezt nem mindig sikerült megvalósítani, zónában meg sokszor ellentétesen mozogtunk, mint kellett volna. Az utolsó negyedben kaptunk néhány elkerülhető gólt (többet, mint az addigi 3 negyed alatt összesen...), remélem, ebből levonjuk a megfelelő tanulságokat. A támadások viszont egészen jól sikerültek, a ziccereket is szépen belövöldöztük.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!
Adó 1 %