BVSC-Zugló

Női OB1/B. 3. forduló

FaceBook

2017.03.26.- Hódmezővásárhely

ASI DSE- BVSC- Zugló 7- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,5-2,0-5,1-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Trifán )- Ősz Varga, Koncz 4, Király, Varga 2, Holub, Keresztes Csere: Bruckner, Tóth A. 1, Zsoldos- Rédei, Bérczi 3, Mészáros

gruber-lauraGruber Laura: Harcos, küzdelmes és fordulatos meccsen sikerült a 3- 6- os 1.félidőt 7- 1- es másodikra cserélni. Az efféle csere sokkal inkább ínyemre való, mint a legutóbbi serdülő meccsen, fordított helyzetet előidéző váltás... A mérkőzés első felében sok helyzetünk maradt kihasználatlanul és sokat hibáztunk a védekezésben is, de a 3.negyedtől belejöttünk és szép támadásokat vezetve már magabiztosan fejeztük be az adódó gólhelyzeteket. Gratulálok a győzelemhez, nagy kalapemelés a csapat előtt, hogy ilyen 2.félidőt produkáltak!

III.Kerületi TVE- BVSC- Zugló 3- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,1-3,0-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai (Trifán)- Ősz Varga, Kmács, Koncz 2, Varga 2, Bruckner, Keresztes 1. Csere: Holub 2, Zsoldos- Rédei 1, Gruber 1, Bérczi, Tóth B. 1, Mészáros

Gruber Laura: Volt törleszteni valónk a III. kerülettel szemben, hiszen az idei szezon első mérkőzésén ők szakították meg 2 éve tartó veretlenségi sorozatunkat. Szerencsére nemigen adódott különösebb problémánk, mindvégig uraltuk a mérkőzést, sok szép gólt és labdaszerzést láthattunk. Gratulálok a csapatnak, jó érzés volt 6 ponttal hazatérni Hódmezővásárhelyről. Újra nyitottá vált a bajnokság, ha hasonló módon játszunk a továbbiakban, lehet esélyünk a bajnoki cím megtartására is!
Külön köszönet a tehetséggondozókról csatlakozott 8 játékosnak, akik 3 napos edzőtáborból érkezve is nagy lelkesedéssel vetették be játéktudásukat a győzelem érdekében! Hajrá Vasút!
 
Adó 1 %