BVSC-Zugló

Petrovics Mátyás évértékelője

2019.06.22.

gruber-laura

Petrovics Mátyás: Amióta megrendezik a nők számára a másodosztályú küzdelmeket, azóta ez volt a legszínvonalasabb idény. Más csapatok is kedvet kaptak tőlünk és elindították az utánpótlásukat. Olyannyira, hogy a győztes UVSE a feljutásért játszott a bajnokságban. Két csoportban, remek meccsek zajlottak, mi is sokféle összeállításban, az adott meccs céloknak megfelelő erősségű gárdával álltunk ki mindig. A bronzérmet reális eredménynek tartom, illetve az is fontos, hogy sok sikerélményhez juthattak az utánpótlás játékosaink. Emellett sokat tanulhattak a felnőttben játszók oldalán, akik mind- mind példamutatóan játszottak, amikor szerephez jutottak. 

Bővebben...

Női OB1/B. a 3.helyért

2019.05.18. 18:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

BVSC- Zugló- ZF- Eger 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-3,3-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Utassy 3, Farkas T. 2, Koncz 1, Kuna 3, Varga V. 1, Besszer Csere: Gasparics 1, Ősz Varga, Alaksza D., Alaksza N., Bruckner, Tóth B.

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Presztízs meccs és éremszerzési lehetőség, szép búcsúval. Ezekről szólt a mai OB I/b- s végjáték. Ma ismét egy erősebb csapattal álltunk fel, hiszen az egriek is felnőtt játékosokkal kibővített gárdával jöttek. Ebből egy izgalmas és színvonalas meccs kerekedett, amelyen végig vezetve nyertünk. Nagy taktikai és fizikális csata volt végig és nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ebből mi jöttünk ki győztesen. Nagyon értékes érmet szereztünk, mivel a másodosztály színvonala idén nagyon magas volt, óriási harc folyt a feljutásért is és már a csoportunkban is szakmailag nagyon jó meccseket játszottunk. 

Bővebben...

Női OB1/B. Elődöntő

2019.05.14. 18:30 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda, fedett

UVSE- BVSC- Zugló 18- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,5-3,6-0,2-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga, Utassy 1, Besszer 1, Koncz 1, Bruckner, Tóth B. Csere: Farkas 1, Alaksza D. 2, Alaksza N., Ringhofer, Kovács, Gasparics, Halas

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Tudtuk előre, hogy nem mi vagyunk a mai meccs esélyesei. De én mégis azt vártam, hogy amennyire csak lehet jó meccset játszhatunk. Ezt két negyedig meg is valósítottuk nagyjából. Harcoltunk, mentünk és ha a fórjainkkal jobban élünk még kisebb lehetett volna a különbség. Aztán jött a félidő és utána mintha egy másik csapat játszott volna kék- sárgában. A 3.negyed miatt súlyos vereséget szenvedtünk végül. És nem a különbséggel van igazán bajom, hanem a játék képével. Ennél több kell és tudom, hogy csak olyat várok amire képesek a lányok. Ezen fogunk dolgozni a nyáron, hogy ezt kiderülhessen majd. Mert nem akarok ilyen 3.negyedeket... De addig is vannak feladataink! Hajrá BVSC!!!

Női OB1/B. 4.forduló

2019.03.27. 19:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 7- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,1-1,4-2,0-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Alaksza D., Besszer 1, Koncz 3, Alaksza N., Bruckner 2, Gasparics Csere: Farkas, Ősz Varga, Halas, Ringhofer, Kovács 1, Tóth B., Kiss V.

Petrovics Mátyás: Egy korábbi elmaradt meccset pótoltunk ma. Egy erősebb OSC ellen szálltunk vízbe, ahol most két felnőtt center is játszott kettős igazolással. Ettől komolyabb feladat elé kerültünk, amit kiválóan oldottak meg a lányok. Végig feszesen, keményen védekeztünk, szinte hibátlanul oldottuk meg az egyéni feladatokat. Remek kapusteljesítmény is párosult ehhez. Elöl mi voltunk erőszakosabbak, és bár a helyzeteinkkel kicsit nagyvonalúan bántunk, végig kézben tudtuk tartani a meccset. Elsősorban a taktikai fegyelem hozta meg a győzelmet, ennek nagyon örülök. Gratulálok lányok! Hajrá BVSC!!!

Bővebben...

Női OB1/B. 3.forduló

2019.02.23.- III.kerület TVE uszoda

III.kerületi TVE- BVSC- Zugló 11- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,4-4,4-7,0-3)

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Alaksza D. 3, Besszer, Farkas T. 4, Koncz 1, Kuna 6, Varga V. 2. Csere: Halas 1, Ősz Varga, Alaksza N., Bruckner, Gasparics, Tóth B., Bán

Petrovics Mátyás: A legutóbbi meccsen a számos klasszissal felálló ellenfelünk nagyon simán legyőzött minket. Már akkor megfordult a fejemben, hogy ez nem szolgálja azt a célt, amiért elindultunk ebben az osztályban. Ezért kibővítettem a csapatunkat néhány fiatal felnőtt játékosunkkal, akik rendkívül motiváltan jöttek játszani. Így aztán partnerei lehettünk remek ellenfelünknek és egy színvonalas meccsen nyerhettünk. Mindenki dicséretet érdemel, mert nagyon nehéz összeállni egy- egy meccsre, de szépen húzták fel a profin pólózó nagyok a fiatalabbakat. Ők pedig így egy stabilabb játékban jobban érvényesülhettek. Remélem, mindenki önbizalmának jót tett ez a győzelem. Hajrá BVSC!!! 

Bővebben...

1. oldal / 7

Adó 1 %