BVSC-Zugló

Női OB1/B. 2.forduló

2019.12.15. 11:15 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- HVSC 15- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-5,4-3,3-2,3-0 )

Gruber LauraBVSC- Zugló: Torkos Tamara- Balaskó, Fekete, Koncz 6, Hnatyszyn 7, Király 1, Kovács K. 1. Csere: Torkos Tímea, Halas, Gurovits, Fain, Tóth B.

Gruber Laura: Alapvetően egy papíron nálunk gyengébb csapat ellen léptünk pályára, de ez bizony sokáig nem derült ki, mivel hiába alakultak jól a dolgok a támadásainkban, hátul mindig gólt kaptunk, az első két negyedben sajnos elmaradt a várt kapusteljesítmény. Szerencsére ez nem szegte kedvünket és Hnatyszyn Kinga vezérletével rendre sikerült gólra váltani a helyzeteinket; emberelőnyben is jól muzsikáltunk és mivel hátul végül összeállt a védelem, így a végére sima győzelem született. Gratulálok a lányoknak!

Bővebben...

Női OB1/B. 1.forduló

2019.11.30. 15:00 óra- Szőnyi út

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,0-3,4-3,2-2 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete, Vogt 6, Király 2, Kovács K., Kiss V. 1, Tóth B. Csere: Torkos Tímea 1, Balaskó, Hegedűs D., Gurovits, Papp  

Gruber Laura: Az idei első OBI/b- s meccsünkön nem a legbejáratottabb összeállításban álltunk fel, de mivel a taktikai elemek minden korosztályban megegyeznek, ez nem lehetett akadály. Azt kértem a lányoktól, hogy felszabadultan, nyomás nélkül, de természetesen az alaptaktika betartásával játsszunk a mai napon. Ez nagyrészt így is alakult, de a 3.negyed közepétől kissé alábbhagyott a koncentráció és az támadásban elkövetett fegyelmezetlenségeink miatt könnyű gólokat kaptunk hátul, emiatt újra kinyílt a meccs. Viszont a lányok tartását dicséri, hogy egy pillanatra sem álltunk le és az utolsó másodpercig küzdöttünk a 3 pontért, amit végül be is húztunk.

Bővebben...

Petrovics Mátyás évértékelője

2019.06.22.

gruber-laura

Petrovics Mátyás: Amióta megrendezik a nők számára a másodosztályú küzdelmeket, azóta ez volt a legszínvonalasabb idény. Más csapatok is kedvet kaptak tőlünk és elindították az utánpótlásukat. Olyannyira, hogy a győztes UVSE a feljutásért játszott a bajnokságban. Két csoportban, remek meccsek zajlottak, mi is sokféle összeállításban, az adott meccs céloknak megfelelő erősségű gárdával álltunk ki mindig. A bronzérmet reális eredménynek tartom, illetve az is fontos, hogy sok sikerélményhez juthattak az utánpótlás játékosaink. Emellett sokat tanulhattak a felnőttben játszók oldalán, akik mind- mind példamutatóan játszottak, amikor szerephez jutottak. 

Bővebben...

Női OB1/B. a 3.helyért

2019.05.18. 18:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

BVSC- Zugló- ZF- Eger 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-3,3-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Utassy 3, Farkas T. 2, Koncz 1, Kuna 3, Varga V. 1, Besszer Csere: Gasparics 1, Ősz Varga, Alaksza D., Alaksza N., Bruckner, Tóth B.

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Presztízs meccs és éremszerzési lehetőség, szép búcsúval. Ezekről szólt a mai OB I/b- s végjáték. Ma ismét egy erősebb csapattal álltunk fel, hiszen az egriek is felnőtt játékosokkal kibővített gárdával jöttek. Ebből egy izgalmas és színvonalas meccs kerekedett, amelyen végig vezetve nyertünk. Nagy taktikai és fizikális csata volt végig és nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ebből mi jöttünk ki győztesen. Nagyon értékes érmet szereztünk, mivel a másodosztály színvonala idén nagyon magas volt, óriási harc folyt a feljutásért is és már a csoportunkban is szakmailag nagyon jó meccseket játszottunk. 

Bővebben...

Női OB1/B. Elődöntő

2019.05.14. 18:30 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda, fedett

UVSE- BVSC- Zugló 18- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,5-3,6-0,2-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga, Utassy 1, Besszer 1, Koncz 1, Bruckner, Tóth B. Csere: Farkas 1, Alaksza D. 2, Alaksza N., Ringhofer, Kovács, Gasparics, Halas

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Tudtuk előre, hogy nem mi vagyunk a mai meccs esélyesei. De én mégis azt vártam, hogy amennyire csak lehet jó meccset játszhatunk. Ezt két negyedig meg is valósítottuk nagyjából. Harcoltunk, mentünk és ha a fórjainkkal jobban élünk még kisebb lehetett volna a különbség. Aztán jött a félidő és utána mintha egy másik csapat játszott volna kék- sárgában. A 3.negyed miatt súlyos vereséget szenvedtünk végül. És nem a különbséggel van igazán bajom, hanem a játék képével. Ennél több kell és tudom, hogy csak olyat várok amire képesek a lányok. Ezen fogunk dolgozni a nyáron, hogy ezt kiderülhessen majd. Mert nem akarok ilyen 3.negyedeket... De addig is vannak feladataink! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 8

Adó 1 %