BVSC-Zugló

Női OB1/B. 4.forduló

2019.03.27. 19:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 7- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,1-1,4-2,0-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Alaksza D., Besszer 1, Koncz 3, Alaksza N., Bruckner 2, Gasparics Csere: Farkas, Ősz Varga, Halas, Ringhofer, Kovács 1, Tóth B., Kiss V.

Petrovics Mátyás: Egy korábbi elmaradt meccset pótoltunk ma. Egy erősebb OSC ellen szálltunk vízbe, ahol most két felnőtt center is játszott kettős igazolással. Ettől komolyabb feladat elé kerültünk, amit kiválóan oldottak meg a lányok. Végig feszesen, keményen védekeztünk, szinte hibátlanul oldottuk meg az egyéni feladatokat. Remek kapusteljesítmény is párosult ehhez. Elöl mi voltunk erőszakosabbak, és bár a helyzeteinkkel kicsit nagyvonalúan bántunk, végig kézben tudtuk tartani a meccset. Elsősorban a taktikai fegyelem hozta meg a győzelmet, ennek nagyon örülök. Gratulálok lányok! Hajrá BVSC!!!

Bővebben...

Női OB1/B. 3.forduló

2019.02.23.- III.kerület TVE uszoda

III.kerületi TVE- BVSC- Zugló 11- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,4-4,4-7,0-3)

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Alaksza D. 3, Besszer, Farkas T. 4, Koncz 1, Kuna 6, Varga V. 2. Csere: Halas 1, Ősz Varga, Alaksza N., Bruckner, Gasparics, Tóth B., Bán

Petrovics Mátyás: A legutóbbi meccsen a számos klasszissal felálló ellenfelünk nagyon simán legyőzött minket. Már akkor megfordult a fejemben, hogy ez nem szolgálja azt a célt, amiért elindultunk ebben az osztályban. Ezért kibővítettem a csapatunkat néhány fiatal felnőtt játékosunkkal, akik rendkívül motiváltan jöttek játszani. Így aztán partnerei lehettünk remek ellenfelünknek és egy színvonalas meccsen nyerhettünk. Mindenki dicséretet érdemel, mert nagyon nehéz összeállni egy- egy meccsre, de szépen húzták fel a profin pólózó nagyok a fiatalabbakat. Ők pedig így egy stabilabb játékban jobban érvényesülhettek. Remélem, mindenki önbizalmának jót tett ez a győzelem. Hajrá BVSC!!! 

Bővebben...

Női OB1/B. 2.forduló

2019.01.12.- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 6- 14  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,1-2,2-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Ősz Varga, Utassy 3, Besszer 1, Koncz 3, Király, Varga 6. Csere: Farkas, Halas 1, Bruckner, Kovács, Gasparics, Tóth B.

POLO SC- BVSC- Zugló 7- 20  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,4-2,1-7,1-6 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Bán )- Ősz Varga 3, Utassy 3, Besszer 1, Koncz 3, Király, Varga 3. Csere: Fekete 1, Halas 1, Bruckner 2, Balaskó 1, Gasparics 1, Ringhofer 1. 

gruber-lauraPetrovics Mátyás: Ma játszottuk az OB/Ib második körét. Idén átalakult ez a bajnokság, több utánpótlás nevelő klub indult, így még magasabb szakmai értéket képviselnek majd a meccsek. Ma nekünk ezek közül az OSC és a Honvéd jutott ellenfélnek. Mindkét meccsen az alap taktikai feladatokat gyakoroltuk, illetve olyan sebességgel igyekeztünk játszani, ami megfelelt egy edzés terhelésnek. A két meccs 8 negyedéből mindössze egy nem volt elfogadható, aki ott volt tudja melyik az, aki elolvassa a jegyzőkönyvet annak is ki fog derülni. Felszabadultan, tempósan játszottunk mindkétszer egyébként, ezzel a mai feladatunkat teljesítettük. Hajrá BVSC!!!

Női OB1/B. 1. forduló

2018.12.01.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- III.kerületi TVE 4- 14  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,2-3,0-4,1-2 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Hajdu ( Bán )- Hertzka 1, Utassy 1, Besszer, Koncz 1, Király, Alaksza D. Csere: Alaksza N., Ősz Varga, Farkas, Bruckner, Gasparics, Tóth B.

Petrovics Mátyás: Szombaton a női másodosztály küzdelmei is megkezdődtek. Az első meccsen mindjárt a III.kerület várt ránk, akik egyértelműen a feljutásért játszanak. Ennek megfelelően álltak a meccshez, így szakmailag is értékes partit játszhattunk. Főleg az egy- egy elleni játékokat lehetett gyakorolni, ebben van mit fejlődni. Ezen felül bátrabb lövéseket várok az ilyen meccseken.

Bővebben...

Női OB1/B. Döntő

2018.05.19. 16:00 óra- Csongrád

BVSC- Zugló- II.kerületi TVE 12- 12, ötméteresekkel 17- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,5-1,2-3,2-6,5-6 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 3, Koncz 7, Besszer 2, Király 2, Bruckner 1, Keresztes 2. Csere: Krnács, Bagyinszki 1, Gruber, Ringhofer, Alaksza N., Halas

Gruber Laura: Tudtuk, hogy kemény meccs vár ránk, mindkét alkalommal döntetlenre végződő meccset játszottunk az egykori válogatott játékosokat felvonultató III. Kerület csapata ellen. Az elődöntővel ellentétben itt jóval enerváltabban kezdtünk, kimaradtak a helyzeteink, ami hátul csúnyán megbosszulta magát, így ellenfelünk el tudott lépni, mi pedig csak kapaszkodtunk az eredmény után. Bár Besszer Eszter remekül semlegesítette Drávucz Ritát (aki így gól nélkül maradt), de ezenkívül sem elől, sem hátul nem ment a játék, csak küszködtünk, ami kissé felőrölte az erőinket, így a 2.negyedben 8- 3- as, a 3.-ban pedig 10- 6- os állás állt az eredményjelzőn.

Bővebben...

1. oldal / 7

Adó 1 %