Férfi OB/I. Rájátszás a 7- 8. helyért 3. forduló BVSC- Zugló- Kaposvári VK 12- 9

  • Nyomtatás
FaceBook

Férfi OB.I. Rájátszás a 7- 8. helyért 3. forduló

2014.05.10. 10:00 óra- Szőnyi út

Játékvezetők: Horváth Csaba, Mucskai Péter

marcz-tamasBVSC- Zugló- Kaposvári VK 12- 9Mérkőzés jegyzőkönyve
( 3-1, 2-1, 3-3, 4-4 )

BVSC- Zugló: Györke ( Szakonyi )- Nyéki 3, Mezei, Létay 4, Borsós 1, Kotsidis, Szabó 2. Csere: Hajek 1, Zoufal, Nagy S., Ambrus 1, Telegdy, Mészáros

Edző: Szűcs Levente, Märcz Tamás

Kaposvári VK: Szécsi- Kuncz, Berta 1, Kincses 2, Surányi 5, Juhász- Szelei 1, Benic Csere: Krasznai, Szilvasán, Prikidánovics, Horváth, Kutasi, Ronen

Edző: Fekete Szilveszter

Akciógól: 9 ill. 4
Emberelőny: 8/3 ill. 9/3
Ötméteres: 1/0 ill. 2/2
 
Märcz Tamás: A második elvesztett kaposvári play- off mérkőzés után nem változtattunk szinte semmit a játékunkon, mert úgy éreztem, nem az ott mutatott játékkal, hanem a kivitelezéssel adódtak gondjaink. Bíztam a játékosaimban, hogy önmagukat adják ezen a fontos mérkőzésen és legyőzzük ellenfelünket. Nyéki Balázs megadta az alaphangot két fantasztikus lövéssel, amivel a kezünkbe vettük az irányítást és az egész mérkőzésen domináltunk. A védekezés pontos volt, amikor pedig mégis átjátszotta a Kaposvár, akkor Györke Zsolt remekül védett. Három negyeden keresztül egész magas színvonalon játszottunk, érvényesítettük akaratunkat és az eltervezettek szerint egész kevés gólon tartottuk a somogyiakat. Folyamatosan növeltük az előnyünket és tulajdonképpen szépen lassan eldőlt a találkozó kimenete. A negyedik negyedben a Kaposvár többet kockáztatott, amiből egy kicsit nyílt sisakos küzdelem alakult ki és valamennyire korrigálódott az eredmény, de egy percig sem ingott meg a győzelmünk.
Örülök, hogy egy ilyen magabiztos győzelemmel zártuk az évadot szurkolótáborunk előtt, akiknek mindenképpen köszönet jár.
Gratulálok Fekete Szilveszter csapatának, akik remekül játszottak a párharcban és értékessé tették a mai győzelmünket.
Gratulálok saját csapatom minden tagjának, mert remekül játszottak és nagy odaadással, fegyelmezetten küzdöttek a mai napon és szerezték meg az utóbbi idők legnehezebb bajnokságának a hetedik helyét.
 
A mai nap krónikájához szintén említésre kell kerüljön Nagy Sándor, aki gyermek csapatával megnyerte a bajnoki címet a BVSC- nek a délután folyamán. Magam és a felnőtt csapat nevében gratulálok!

 

Adó 1 %