Férfi OB/I. Rájátszás a 7- 8. helyért 2. forduló Kaposvári VK- BVSC- Zugló 11- 7

  • Nyomtatás
FaceBook

Férfi OB.I. Rájátszás a 7- 8. helyért 2. forduló

2014.05.07. 11:00 óra- Kaposvár

Játékvezetők: Fodor Rajmund, Marosvári Attila dr.

marcz-tamasKaposvári VK- BVSC- Zugló 11- 7Mérkőzés jegyzőkönyve

( 2- 1, 3-2, 4-1, 2-3 )

Kaposvári VK: Szécsi- Kuncz, Berta 1, Surányi 3, Juhász- Szelei 2, Benic 1, Ronen 2. Csere: Horváth 1, Szilvasán 1, Prikidánovics, Dobos, Kincses

Edző: Fekete Szilveszter

BVSC- Zugló: Györke- Nyéki, Mezei 1, Létay 2, Borsós 2, Kotsidis 1, Szabó Csere: Tatár, Zoufal, Nagy S., Ambrus, Telegdy, Mészáros 1.

Edző: Szűcs Levente, Märcz Tamás

Akciógól: 6 ill. 4
Emberelőny: 5/3 ill. 15/2
Ötméteres: 2/1 ill. 1/1
 
Märcz Tamás: Egyáltalán nem vettük félvállról a második mérkőzést, hiszen a korai kezdés és a nyitott uszoda egyértelművé tette, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Dinamikusan, jól kezdtünk, de több jól kidolgozott helyzetünk kimaradt, hátul viszont többször pontatlanul zártunk és ezzel megérdemelten ellépett ellenfelünk 5- 3- ra a második negyed végére. Tatár Roland harmadik negyedben történt végleges kiállítása nagyban befolyásolta a mérkőzést, hiszen nagy energiákat kellett mozgósítanunk, hogy egyáltalán tarthassuk az eredményt és ahogy láttam, ez picit felemésztette a játékosokat. Továbbra is sok helyzetünk volt, de nagyon gyenge százalékos mutatónk volt a befejezéseknél. Különösen az emberelőnyös helyzetekben kellett volna nagyobb higgadtság, ami egy ilyen play- off párharcban elengedhetetlen.Hazai pályán folytatjuk majd, ahol most azt hiszem, szintén nehéz dolgunk lesz. Le kell egyszerűsíteni a játékunkat és be kell tartani fegyelmezetten a taktikai utasításokat, csak akkor tudunk majd győzni a harmadik meccsen!
Adó 1 %