BVSC-Zugló

Férfi OB/I. Rájátszás a 7- 8. helyért 1. forduló BVSC- Zugló- Kaposvári VK 11- 7

FaceBook

Férfi OB.I. Rájátszás a 7- 8. helyért 1. forduló

2014.05.04. 12:00 óra- Szőnyi út

Játékvezetők: Marjay Zsolt, Fekete Balázs dr.

marcz-tamasBVSC- Zugló- Kaposvári VK 11- 7Mérkőzés jegyzőkönyve

( 4-2, 2-0, 2-3, 3-2 )

BVSC- Zugló: Györke- Nyéki 2, Mezei, Létay 3, Borsós 1, Kotsidis 2, Szabó. Csere: Tatár 1, Zoufal 1, Nagy S. 1, Ambrus, Telegdy, Mészáros

Edző: Märcz Tamás, Szűcs Levente

Kaposvári VK: Szécsi- Kuncz, Berta 2, Surányi 1, Juhász- Szelei 2, Benic, Ronen Csere: Krasznai, Szilvasán, Prikidanovics, Horváth 1, Kincses 1, Kutasi

Edző: Fekete Szilveszter

 

Akciógól: 8 ill. 5
Emberelőny: 8/1 ill. 10/2
Ötméteres: 2/2 ill. 1/0
 
 
Märcz Tamás: A szokatlan időpontban lejátszott mérkőzéshez sikerült maximális mentális állapotba kerülni és azt hiszem semmi kétség nem maradt senkiben, hogy megérdemelten nyertünk. A mérkőzés első pillanatától kezdve látszott minden játékosunkon, hogy nem akarnak esélyt adni ellenfelünknek. Sikerült folyamatosan növelni előnyünket, de most nem torpantunk meg, mint az előző itthoni Kaposvár elleni mérkőzésünkön. Fizikailag remek állapotban vannak a játékosok, stabilan védekeztek és a támadásokban is határozottak voltak. 
Sajnálom, hogy egy csapatunkat hátrányosan sújtó mérkőzéshelyzetben kissé hevesen reagáltam, még ha eléggé vitathatónak tartom a második sárga lapom megítélését, de sokszor elég egy- egy ítélet, hogy az ellenfél valamennyire visszajöjjön a mérkőzésbe és ez pont egy ilyen pillanat volt. A játékosok jól reagáltak a kiállításom után is és szinte megkétszerezett erővel játszottak Szűcs Levente irányításával, akinek köszönöm a közreműködését.
A második mérkőzés Kaposváron biztosan sokkal nehezebb lesz, de úgy érzem, a mai jó játékot még akár fokozhatjuk is majd és elhozhatjuk a három pontot Kaposvárról!
 
Adó 1 %