BVSC-Zugló

Férfi OB/I. Rájátszás 5- 8. helyért 3. forduló Debrecen- BVSC- Zugló 12- 6

FaceBook

Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság Rájátszás 3. forduló 

2014.04.26.- Debrecen

Játékvezetők: Marjay Zsolt, Molnár Tamás dr. 

marcz-tamas

 BVSC- Zugló- Debrecen 12- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve

( 2-2, 5-0, 3-0, 2-2 )

Debrecen: Mitrovic- Kállay 3, Marnitz 2, Misic, Süveges 1, Jokic 1, Halek 2. Csere: Palotás, Smitula 1, Macsi, Busila, Weszelovszky 2, Chilkó 1.

 Edző: Varga Tamás

 

BVSC- Zugló: Györke ( Szakonyi )- Nyéki 1, Mezei, Létay, Borsós 1, Kotsidis, Szabó 3. Csere: Tatár, Zoufal, Nagy S., Ambrus, Telegdy, Mészáros 1.  

Edző: Märcz Tamás, Szűcs Levente
 
Akciógól: 9 ill. 2
Emberelőny: 6/1 ill. 8/4
Ötméteres: 2/2 ill. 2/0
 
Märcz Tamás: Jól kezdtünk, hiszen az első negyedben partnerei voltunk esélyesebb ellenfelünknek, de a második negyedben jó néhány hibát elkövettünk védekezésben, a támadásaink pedig egyre nehézkesebbek voltak.  A harmadik negyedre kialakult háromgólos előny nem tűnt behozhatatlannak, de ma valahogy nem volt benne csapatunkban az a határtalan erő, amire ehhez szükség lett volna. Mindent félretéve gratulálok csapatomnak, mert küzdöttek a végsőkig, még ha a meccs kimenetele a negyedik negyedben már egyértelmű volt. Nagyon fontos, hogy minél gyorsabban feldolgozzuk a történteket és levonjuk a tanulságokat, mert hamarosan meg kell szereznünk a hetedik helyet a Kaposvár ellen. A mai este mindenképp jobban játszott a Debrecen, amiért gratuláció illeti őket! Ezt a párharcot nem ma este veszítettük el, hanem az első mérkőzésen, ahol lett volna esélyünk a győzelemre.
Adó 1 %