BVSC-Zugló

Férfi OB/I. 26. forduló: BVSC- Zugló- Széchenyi Bank- FTC 9-5

FaceBook

Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság 26. forduló

marcz-tamas2014.04.11. 18:45 óra- Szőnyi út 

Játékvezetők: Rubos Károly, Petik András

BVSC- Zugló- Széchenyi Bank- FTC 9- 5Mérkőzés jegyzőkönyve

( 4-0,2-1,1-1,2-3 )

BVSC- Zugló: Györke ( Szakonyi )- Nyéki 2, Létay 2, Ambrus 2, Borsós 1, Kotsidis, Szabó B. Csere: Tatás, Zoufal, Nagy S., Mezei 1, Telegdy, Mészáros 1. 

Edző: Märcz Tamás, Szűcs Levente

Széchenyi Bank- FTC: Gárdonyi- Szabó, Ernyey, Bóbis 1, Roach 3, Martin 1, Swift. Csere: Kolozsi, Vogel, Francsics, Paján, Pohl

Edző: Varga Zsolt, Péter Imre

Akciógól:6 ill. 0
Emberelőny: 5/2 ill. 13/5
Ötméteres: 1/1 ill. 0

Märcz Tamás: Többféle motivációja volt a csapatnak, hogy győzelemmel fejezze be a bajnokság alapszakaszát, amikből talán a legfontosabb az önbecsülés volt. Meg akartuk mutatni, hogy jobb csapat vagyunk a Fradinál, akik sok jó eredményt értek el az utóbbi hetekben és egyre jobban játszottak a bajnokság hajrájában. Ezen a héten sikerült újra komplett csapattal játszani és ahogy láttam, mindenki erőtől duzzadt a vízben. Több mint jól indult a mérkőzés, Ambrus Feri akciógóljai és Györke Zsolt védései megadták az alaphangot. Mindenki kivétel nélkül hatalmas szívvel és koncentrációval védekezett, aminek az ellenszerét nem igazán találta ellenfelünk. A meccs közepén annyira kinyílt a játék, hogy nem igazán volt esélye a Ferencvárosnak visszajönni. Rengeteg lefordulásunk volt a mérkőzésen, amikből most még azt is megengedhettük, hogy tiszta ziccerek maradjanak ki, bár ezzel majd a play- offban már gazdaságosabban kell bánnunk. Az alapszakasznak ugyan vége és azt hiszem minden gratulációt megérdemel minden játékosom, de egyben indul is a rájátszás, ahol a Debrecen lesz az ellenfelünk. Én személy szerint már nagyon várom az első meccset! Köszönet, hogy újra megjelentek a Blue Boys felirattal a BVSC ultrák! Igazi 90- es évek hangulata volt az uszodában. Mindenkit várunk a play- off első hazai meccsére!


Fotógaléria 

Adó 1 %