BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 10.forduló VasasPlaket- BVSC- Zugló MKB- Euroleasing 10- 12

2020.02.01. 18:00 óra- Komjádi

VasasPlaket- BVSC- Zugló MKB- Euroleasing 10- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,3-5,3-5,1-1 )

BVSC- Zugló:  Györke- Csapó 5, Kovács, Pásztor 2, Mészáros Cs., Sugár, Szabó Bendegúz Csere: Czigány 1, Gyenis 1, Tanczer 1, Ágh, Létay 2, Lajkó

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre, időnk volt rá és ezt maximálisan ki is használtuk. Ha nem nyerünk, valószínűleg nincs felsőház vagy csak valami csoda folytán. Győzelem esetén a kezünkbe marad a sorsunk. Az egész felkészülés tökéletes volt, a csapat egyben, szuper kétkapuk jó ellenfelekkel, jó fizikális állapot. Majd elkezdődik a meccs és nem ismertem a fiúkra. Enerváltan cammogósan fel- le, gyermeteg hibák hátul, pontatlanság elöl. A 2.negyed egy fokkal jobban sikerült, mintha meccsbe jöttünk volna, végeredmény 6- 6. A 3.negyedben még egy fokozattal feljebb kapcsoltunk és úgy tűnt, el tudunk lépni, de a Vasas is nagy szívvel küzdött. 2 plusszal indultunk a 4.etapra és meg is tartottuk a különbséget. Én a meccs második felében éreztem, hogy fizikálisan átvesszük az irányítást, majd egyre jobban visszaköszöntek a taktikai dolgok amiket 2- 3 hétig gyakoroltunk.

Örülök Csapó Miki gólerős játékának és gratulálok az egész csapatnak.

Mivel a Szentes is nyert ma, úgy néz ki nem lesz elég egy győzelem a továbbiakban a felsőházhoz. De menjünk csak sorjában, jövő héten Kaposvár itthon, akik simán megvertek minket a saját uszodájukban és most egy hét áll rendelkezésre, hogy visszavágjunk. Hajrá BVSC!!
 
Adó 1 %