BVSC-Zugló

Jó szerencsét! - A tatabányai felkészülési torna eredményei

2019.08.24.- 08.25.- Tatabánya

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Összességében egy erőfelmérő volt az egész torna, nem csak csapatok, hanem játékosok között is. Nálunk nagy feladatok várnak a fiatalokra, vegyesek az érzéseim, de mégis inkább pozitívak, sokat kell még fejlődniük, de adtak egy egészséges versenyt a csapaton belül, olykor hozzá is tettek, az akarással és a motivációval nincs baj, a felnőtt korosztályt fejben nehéz beérni, ehhez kell sok türelem és kitartás, de legfőképp munka és alázat. Nálam az utolsó a legfontosabb a felsorolásból és egyelőre nem panaszkodhatok.

EGER- BVSC 7- 7

Az Egernél Hosnyánszky és Vlahopulos, nálunk Czigány és Létay hiányzott. A kevés gólos meccsen a végén az Eger egy szerencsés góllal vezetett 7- 6- ra, mi pedig egy szerencsés góllal egyenlítettünk. A fiatalok abszolút nem voltak megilletődve, örülök Gyenis Ádám bemutatkozásának, igazi felkészülési mérkőzés volt egy jó eredménnyel.

 
DVSE- BVSC 7- 14 
 
A Debrecen tavalyhoz képest fiatalodott, illetve elvesztette a külföldi játékosait, mi is fiatalodtunk és távozott 3 játékos. Ekkora különbség talán nincs a két csapat között, de a fiatalok- úgy érzem. minőségileg sokkal többet hozzátettek ezen a meccsen nálunk, mint ellenfelünknél. Balaska Dániel is meglőtte első felnőtt gólját, gratulálok hozzá.
 
TVSE- BVSC 8- 7
 
A mérkőzés félbeszakadt, pontosabban a 4.negyed első percében lefújták vihar miatt, vártuk a folytatást, de hiába, így feleslegesnek érzem a vasárnapi utazást. Gratulálok Batizi Benedek bemutatkozásához.
 
További jó munkát és sikeres szezont kívánok magunknak. Hajrá BVSC!!
Adó 1 %