BVSC-Zugló

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 3.forduló PannErgy- MVLC- BVSC- Zugló 6- 2

2019.05.21. 19:30 óra- Miskolc

PannErgy- MVLC- BVSC- Zugló 6- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,1-0,0-2,2-0 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Csapó 1, Várnai, Kovács, Pásztor, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay, Ágh, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Szezonértékelést majd későbbre terveztem, így most inkább csak a mai meccset fejteném ki. Sokkal nagyobb fokozattal kezdett a Miskolc, mint mi és fejben egyszerűen szét voltunk esve, főleg elől, de hátul is elkerülhető gólokat kaptunk, így alakulhatott ki a 4- 0 oda. Aztán elkezdett pislákolni egy kis reménysugár, hiszen 4- 2- re alakítottuk az eredményt és itt nagyon hosszú ideig meg is állt a két csapat. Mind a két oldalon jó volt a kapusteljesítmény és ehhez még jött a védelem is, úgy látszott, ha sikerül lőnünk még egyet akkor nyitott újra a meccs. Nem sikerült és 5- 2- nél eldőltnek is látszott, majd végül 6- 2- vel zártunk. Az elején elvesztettük Kovács Petit, Ágh Gyuri pedig a mai nap nem tudta felvenni a versenyt az ellenfél védőivel, így kicsit meg is haltak a támadásaink. Centerezgettünk felváltva, főleg Pásztor Matyi, de őt ezzel elvesztettük külső körről. A kiharcolt emberelőnyökből kettőt még el is buktunk kontra miatt, kihagytunk egy büntetőt, szóval nem igazán nekünk állt ez a ma este.

Összességében nem nagyon volt esélyünk és megérdemelten nyert a Miskolc még ezzel a különbséggel is. Tavaly mi, idén ők, ilyen a sport, de elöljáróban gratulálok és köszönöm a csapatomnak az egész szezont.

Jövőre Török Béla nem nálunk folytatja, Ambrus Ferenc pedig átadja helyét utódjának Ágh Gyurinak, így rájuk mindenképpen kitérnék egy gondolat erejéig.
Török Béla is BVSC- ssé vált az itt eltöltött szezonokban, nála is biztos vagyok abban, hogy bevésődött ez a klub élete végéig, ráadásul főleg sikereket értünk el együtt, mintsem kudarcokat, szóval szép időszak volt ez az elmúlt pár év.
Ambrus Feri az a játékos, akivel Németh Zsolt után a legtöbbet játszottam együtt ,mint csapattárs, majd az edzője lettem.
Ha létezik klubidentitás és hűség, akkor annak Ő a mintaképe, hiszen egész pályafutását itt töltötte és ugyan továbbra is igazolt játékos lesz, valószínűleg más szerepkörben, mint eddig, de neki külön köszönet és mélységes tisztelet azért, amit a klubbért tett az elmúlt huszonx évben.
Az ez évi teljesítményünk a Magyar Kupa bronzzal együtt ,mindenképpen megér egy hosszabb évértékelést, de addig is még egyszer köszönet a játékosaimnak és hajrá BVSC!!!
Adó 1 %