BVSC-Zugló

BENU Férfi Magyar Kupa elődöntő BVSC- Zugló- PannErgy MVLC 8- 9

FaceBook

2018.12.15. 15:45 óra- Komjádi

BVSC- Zugló- PannErgy MVLC 8- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,3-3,2-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Györke- Csapó 1, Várnai, Létay 2, Kovács, Pásztor 1, Mészáros 1. Csere: Mladoniczky, Török 2, Ambrus, Sugár 1, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Azt gondolom elmondható, hogy megküzdöttünk ezért a bronzéremért. Számunkra egy nagyon fontos lépcső volt ez a mai meccs, magunkkal szemben volt egy elvárásunk csapaton belül, ami- teljes őszinteséggel mondhatom- ma teljesült. Ritka egy olyan elődöntő, amikor az ember a végén nem kesereg, de mi most ezt megkaphattuk az élettől. Tényleg emelt fővel távozhattunk az uszodából. Ahogy előre jeleztem is, nem taktikai csata volt, hanem egy mezei összecsapás, győzzön, akinek jobb napja van. Nos nekünk egész jó napunk volt és mint mindig, apróságok döntöttek, nem a mi javunkra. Ez van, volt már másképp. Összevetve a két csapatot, ugyebár nem hiszem, hogy reális lenne, hogy mi vagyunk az erősebbek, de ma kijelenthetjük, hogy nem a jobb csapat nyert. Köszönjük elsősorban magunknak és aztán a szerencsének, hogy ez Kupa bronz idén megadatott és megmutathattuk, fel tudunk nőni a feladathoz.

A mai játékot köszönöm a csapatnak, a fiataljainknak a szurkolást a lelátóról, holnapra nagyon sok sikert a Női Csapatunknak, bár én azt érzem, nekik ez idén arany lesz! Hajrá BVSC, hajrá Magyarok!

Adó 1 %