BVSC-Zugló

Szűcs Levente őszi értékelője 2018.

FaceBook

2018.12.23.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Tavaly előtt ennél sokkal rosszabb helyzetben volt a csapat, tavaly sokkal jobban és ezzel talán le is lehetne zárni az értékelést. Persze ennél összetettebb az egész... Az ősz elején részt vehettünk az Európa Kupában, ahol összességében teljesült, amit elvártunk magunktól, de a Kotor meccs miatt maradt bennünk hiányérzet, sajnos egy nagyon rossz kezdéssel megpecsételtük a sorsunkat. Majd rögtön elkezdődött a bajnokság, ahol a tavalyi szezonhoz hasonlóan kezdtünk, minden úgy alakult, hogy szépen zárhatunk idén decemberben is, de elhullajtottunk pontokat a Pécs, illetve a Honvéd ellen is. Természetesen a legfájóbb az otthoni mérkőzés a Pécs ellen. Nehéz a helyzetünk a felsőházba kerülésért, ami alapvető elvárás ezzel a csapattal szemben.

17 év után bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe, ahol Czigány Karcsi nélkül egy nagyon jó elődöntőn csak egy hajszálon múlt az újabb csoda, de így is örülhettünk a bronzéremnek.

Nem vagyunk abban a pozícióban ,hogy cabrio busszal vonulgassunk az Andrássy úton, de temetni se kell magunkat. Örülök, hogy idén is vannak fiatalok a csapatban, akik előreléptek és egyre jobb OB1- es játékosok. Szeretném, ha az új 99- es kerettagok is beleszólnának a csapatszerkezetbe, példát mutatva a mostani ifi játékosoknak. Messze még a bajnokság vége, érdekes tavasz lesz, de most lezárult egy újabb év, ezért mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok!! Hajrá BVSC!
 
 
Adó 1 %