BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 1.forduló PVSK- Mecsek Füszért- BVSC- Zugló 10-9

FaceBook

2018.12.06. 19:00 óra- Pécs

PVSK- Mecsek Füszért- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 1-2,3-3,2-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány, Csapó, Várnai 3, Kovács, Pásztor 3, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay 2, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz 1

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Sokkal jobb színvonalú mérkőzés volt, mint a hazai meccsünk, az iram is magasfokú volt mind a két oldalon. Mindent megtettünk az első 3 negyedben azért, hogy meglegyen a győzelem. A végén a Pécs fordított, de ezúttal más forgatókönyvvel. Nem volt támadási lehetőségünk, folyamatosan védekezni kellett, amit nem tudtunk megoldani.
Az első 3 negyedben többször lezárhattuk volna a meccset, de egyrészt a Pécs is folyamatosan kapaszkodott, másrészt az a 3-4 helyzet egy ilyen meccsen nem maradhat gól nélkül. Az,hogy egy belelkesült Pécs ellen idegenben nem sikerül pontot szerezni, talán még benne is van a pakliban,mindannyian tudjuk,hogy a hazai mérkőzésünkkel löktük magunkat egy szinte lehetetlen helyzetbe.

Most van az, hogy egy nagyon nehéz tavasz vár ránk, ahol már nem csak a saját kezünkben lesz a sorsunk. Én csomagban nézném az elmúlt 3 évet: amikor ott volt a kés a torkunkon mindig tudtunk csodát csinálni, mások szerint túlteljesítettük magunkat. Én nem szeretnék védekezési mechanizmusként ebbe kapaszkodni. Ez a csapat, amit eddig elért, az benne is volt a csapatban. Lehet, hogy az idei szezonban is sikerül, az is benne van, hogy nem. A sport ad és néha el is vesz, ezt tudomásul kell venni. Továbbra is fenntartom, hogy a legfőbb cél a maximális teljesítmény vagy az arra való törekvés. Ez most nálunk sérült az elmúlt két meccsen, aminek több oka is lehet, de ilyenkor kell újra megnyomni a start gombot és felépíteni még egyszer, amit már korábban sikerült. Ehhez nem kell más csak önkritika, alázat és kitartás. Rögtön itt van első lépcsőnek jövő héten egy Magyar Kupa elődöntő, ahol meg kell mutatni mi a maximum és meglátjuk az mire elég egy Miskolc ellen.

Nem hiszem, hogy megérdemelten kaptunk ki, de kit érdekel, azt se tudom hányszor nyertünk úgy, hogy nem érdemeltük meg. Ha egy csapat nyer, akkor jó a csapat és jó az edző, ha kikap, akkor "sz....r" a csapat és az edző is. Ez mindig így volt és így is lesz, aki ezt nem tudja elfogadni az ne vízilabdázzon.
Én nagyon szeretek az esélytelen helyzetekből győztesként kijönni, most is ez a célom még ha nem is így indult a szezon.
Egyszerű a recept 100%- kal előre.
Gratulálok a Pécsnek, mi készülünk a jövőre, most aztán van feladat. Hajrá BVSC!

Adó 1 %