BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 8.forduló BVSC- Zugló- PVSK 11- 12

FaceBook

2018.12.01. 13:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PVSK 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,3-1,3-3,1-5 )

BVSC- Zugló: Szakonyi ( Györke )- Czigány 1, Csapó 2, Várnai, Kovács 1, Pásztor 1, Mészáros Csere: Lajkó, Török 1, Létay 1, Ambrus, Sugár 2, Szabó Bendegúz 2.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ebéd időben játszottunk és az volt az érzésem, hogy mind a két csapat bement ebédelni a vízbe. Gyenge iram, gyenge játék, csordogált a meccs, mi elkezdtünk vezetni és tartottuk a 3 gólos különbséget a javunkra. Egyszer sikerült 4 góllal mennünk és ugyan végig kapaszkodott a Pécs, de nem volt bennük átütő erő. Sajnos bennünk sem, ők egyszer csak váltottak, mi nem tudtuk ezt időben érzékelni vagy inkább nem hittük el, hogy ebből akár vereség is lehet és mégis az lett. Óriási csalódás ez a vereség, ismerem magam, borzasztó 4 nap vár rám, nehéz lesz ezt megemészteni, főleg, hogy azóta már videón is visszanéztem, mit műveltünk, főleg az utolsó negyedben. Rengeteg egyéni hiba, butaság, szétesés fejben, de ami a legfájóbb, az a tehetetlenség, így utólag, amikor persze az ember sokkal okosabb.

Azt tudom, nekem mit kellett volna másképp csinálnom, de azt is, mi az, ami mindannyiunknak egyaránt felróható, hogy nem voltunk elég alázatosak és ezért megérdemeltük a leckét. Ennek következményei is vannak, megnehezítettük a saját dolgunkat, megremegett a felső házba jutásunk és mindenképpen nyernünk kell csütörtökön Pécsen.

Ha az ellenfél eddig nem rendelkezett elég önbizalommal, hogy megverhet minket, akkor most finoman szólva is: ebből nem lesz hiányuk jövő héten.

Sajnálom, hogy ezt az oldalunkat is láthatták a szurkolóink, ráadásul a Tv nézők is.Nagyon nagyon szégyellem magam és remélem a fiúk is, fel kell állni ebből a mai napból és visszaszerezni a renoménkat. "Ami nem öl meg az megerősít", mikor életszerű ez, ha nem most?

Hajrá BVSC!

Adó 1 %