BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 7.forduló BVSC- Zugló- BHSE 8- 8

FaceBook

2018.11.28. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- BHSE 8- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 1-3,4-2,3-2,0-1 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány, Csapó 1, Várnai 1, Kovács, Pásztor, Mészáros 2. Csere: Lajkó, Török 3, Létay 1, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Most aztán igazán meccsben vagyunk és nyakunkon a következő. Ez persze kétélű dolog, emiatt féltem egy kicsit, mert fásultság is lehet belőle és szárnyaló játék is. Egy Honvédot egymás után háromszor megverni szerintem emberes feladat és ugyan ma is benne volt a levegőben, hogy győzünk, de a meccs forgatókönyve alapján reálisnak mondható a döntetlen. Nagyon harcos és motivált volt az ellenfél, ez persze érthető, mi nem voltunk azok az elején. 3- 1 után úgy érzem megérkeztünk és 8- 6- ra vezettünk a 4.negyedben. A Honvéd kihasználta a lehetőségeit, mi nem, így elvesztettünk 2 pontot. A tradíciókhoz méltó összecsapás volt és most akár kesereghetnénk is egy kicsit, de szombaton Pécs tv- s meccs vár ránk, nekünk hazai medencében nyernünk kell. Biztos vagyok benne, hogy ők is a 3 pontért jönnek, nagyon meg kell majd küzdenünk.

Gyertek és szurkoljatok nekünk, legalább úgy mint ma, mert a csapattal együtt nagyon hálásak vagyunk a lelátóról kapott plusszért! Hajrá BVSC!

 
Adó 1 %