BVSC-Zugló

BENU Férfi Magyar Kupa negyeddöntő 1.forduló BHSE- BVSC- Zugló 5- 11

FaceBook

2018.11.17. 19:00 óra- Kőér utca

BHSE- BVSC- Zugló 5- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,1-1,2-2,1-4 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Csapó 2, Várnai 1, Kovács, Pásztor 3, Mészáros 1. Csere: Lajkó 1, Török 2, Létay, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: A jelenlegi Magyar Bajnokságban, amely tényleg a világ legerősebb bajnoksága, szinte évről évre ki lehet osztani az első 4 helyet. Nagyon nehéz dolga van egy BVSC szintű csapatnak és nem szeretném, ha ezek elcsépelt szavak és mondatok lennének, de tartjuk magunkat egy koncepcióhoz és mindent megteszünk annak érdekében, hogy bizonyítsuk, hogy amit mi képviselünk, az is lehet eredményes. A sporthoz sok minden kell, nálam tapasztaltabb kollégámtól hallottam, hogy a szerencse 70% a különböző faktorokból a sikerhez vezető úton és bár lehet, hogy ez az arányszám túlzott, de biztos, hogy nekünk a szerencsére is szükségünk volt ahhoz, hogy ez a mai nap így zárulhasson.Hozzá tartozik az igazsághoz vagy az élet igazságához, hogy az eddigi Magyar Kupa sorsolásokat tekintve ebből a szerencséből nekünk nem nagyon jutott, most megkaptuk. Ezzel élni is kell és mi megtettük.

Egy nagyon jó Honvédot, de legalábbis egy velünk egy játékerőt képviselő csapatot kellett megverni két mérkőzésen, ami sikerült. Nem nagyon szoktam egyéneket kiemelni, főleg, hogy a mi teljesítményünk a csapat erejének köszönhető, de most meg kell tegyem, mert Györke Zsolt valami egészen elképesztő volt a kapuban mind a két összecsapáson. Amit ma láttam tőle- pedig én játszottam is vele és edzőként is sokat megéltünk együtt-, azt nem lehet megfogalmazni. A fiúk előtt pedig le a kalappal, mert amit megkaptak hátul Zsolttól, azt továbbvitték elől és szépen lassan felőröltük az ellenfelet. 15 év vagy 16 év, a fene se tudja pontosan, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ami ma teljesült, az az elmúlt évek munkája, nagyon megdolgoztunk érte. Messze még a szezon vége, de ma azt kértem a fiúktól, hogy ünnepeljék meg ezt a sikert, mert ezek egy életre szólnak és ezekért a dolgokért érdemes ezt csinálni.

Bárki jön majd a Magyar Kupában, nem adjuk könnyen magunkat és vannak még nagyon fontos feladataink a bajnokságban, de ez most a jelen és olyan szép nyálasan csak annyit tennék ehhez az egészhez: GRATULÁLOK FIÚK ÉS AZ EGÉSZ BVSC NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK!! HAJRÁ BVSC!!!
Adó 1 %