BVSC-Zugló

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 3.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Pannergy- MVLC 8- 8, ötméteresekkel 14- 13

FaceBook

2018.05.19. 17:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Pannergy- MVLC 8- 8, ötméteresekkel 14- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-2,3-3,3,2,6-5 )

BVSC- Zugló: Györke ( Szakonyi )- Czigány 4, Csapó 1, Török 1, Kovács, Pásztor 2, Mészáros 2. Csere: Szabó Bence 2, Várnai, Létay 2, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Aki kint volt ezen a mérkőzésen az látta, aki nem volt kint az szerintem sajnálhatja. Két nagyon jó csapat egymásnak feszült, egy nagyon komoly tétért. Hibák itt, hibák ott, aztán visszakapaszkodtunk ebbe a meccsbe és azt, hogy ezt hogyan tettük az teljesen lényegtelen, mert lehet hogy másképpen is sikerült volna. Ha nem olyan a csapatnak a munkája, meg az egész éves mentalitása, mint amilyen volt, akkor ez nem sikerült volna. Mindig azt mondom, hogy ilyenkor jön vissza az eredménye. Ha van egyfajta sportisten, akkor az mindig x- re játszik és ugye tavaly nem szólhattunk egy szót sem, mivel megérdemelten nyert a Miskolc. Most viszont én úgy gondolom, hogy a Miskolc nem szólhat egy szót sem, mert megérdemelten nyertünk.

Gratulálok a tegnapi országos csapatainknak, hogy három ízben legyőzték a KSI- t. Örülök annak, hogy ennyi szurkoló kint volt most kék- sárga pólóban és örülök annak is, hogy amit a meccs elején mondtam a fiúknak, hogy ez a BVSC- s embléma a szívemnél mennyit jelent, azt felfogták. Az 5 méteres párharc pedig általában egy lutri és megjósolhatatlan a forgatókönyve. Az első 5 méteresnél Kristóffal azt mondtuk, hogy a Papajo a végén megnyeri nekünk az 5 méteres párharcot és ez így is történt. Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Adó 1 %