BVSC-Zugló

Férfi OB.I. Középszakasz 2.forduló Racionet Honvéd- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 10- 9

FaceBook

2018.03.03. 19:00 óra- Kőér utca

Racionet Honvéd- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,2-1,3-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 2, Török 1, Létay, Kovács , Pásztor 1, Mészáros Csere: Mátyók, Szabó Bence 1, Várnai 2, Ambrus 1, Sugár 1, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Olyan meccs volt amire számítottunk, hangulatban, küzdelemben, egy szóval rangadó. Féltem, hogy eldurvul a meccs és sorozatos sérülések lesznek, ami nyilván a bírók szemszögéből a játékosok hibája, a Honvéd részéről pedig a BVSC sara, de én úgy gondolom, hogy már az elején meg kellett volna fogni az indulatokat, erre megvannak a bírói eszközök. Sajnos ez a túlfűtöttség elvitte a szakmaiságot, szerintem egyik csapat sem játszott jól és sokat hibázott és bár elfogultság nélkül merem állítani, hogy ez egy tipikus x- es meccs volt, azért a Honvéd fejben jobban bírta a végjátékot. Kihagytunk 3 db 4 a 3- as lefordulást, a kimaradt Honvéd büntetőnél nem tudtuk megszerezni a lepattanó labdát, fórunk volt a döntetlenért az utolsó másodpercekben és kiesett a kezünkből a labda.

Minden körülmény ellenére többet kihozhattunk volna ebből a meccsből és természetesen a saját hibáinkra kell koncentrálni, mert kikaptunk és ez a lényeg.

Sajnos  messze még a visszavágó, kell, hogy meglegyen bennünk a tartás és a tűz addig, mert ha elengedjük, akkor nem fogjuk tudni visszahozni.

Vár ránk egy Eger tv- s mérkőzés szerdán hazai pályán, szeretnénk mindent megtenni, hogy erős ellenfelek legyünk, messze még a vége, voltunk már sokkal jobb és sokkal rosszabb helyzetben is, de az tény, hogy most nehezebb dolgunk van a jövőre nézve. Hajrá BVSC!
Adó 1 %