BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 14.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Vasasplaket 9- 8

FaceBook

2018.02.21. 20:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Vasasplaket 9- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,3-2,3-0,2-3 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Török, Létay 2, Kovács, Pásztor 4, Mészáros Csere: Csapó, Szabó Bence 1, Várnai, Ambrus 1, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, de azt éreztem az elmúlt napokban, hogy rendben vagyunk és nyilván ilyenkor egy edző ebből táplálkozik. Elkezdődött a meccs és megtörtént az, ami ránk nem jellemző és talán az egyetlen dolog, amit nem is tudok megbocsátani, hogy az ellenfél motiváltabban és magasabb fokozaton kezd, mint mi. Megérkeztünk 1- 4- nél és bár továbbra sem játszottunk jól, a magasabb fokozat legalább már megvolt. Azt az utat választottam, ami kétélű fegyver, sorokat cseréltem, mert ha már a játék nem megy, őröljük fel az ellenfelet. Úgy látszott, jól sül el, mert a Vasas nagyon fáradt és mi elmentünk 7- 5- re, de jött egy ítélet és egy új meccs kezdődött.

A 4 perces kiállítás legalább akkora előny tud lenni, mint hátrány, mivel elég ritka jelenség és nem is készülnek rá tudatosan a csapatok, illetve ilyenkor minden megváltozik, beleértve a játékvezetői felfogást is. Még ennél jobban is kijöhettünk volna ebből a 4 perces emberhátrányból, de hibáztunk büntetőből. Nem mondanám, hogy sok közöm volt ehhez a mai győzelemhez, voltak játékosok, akik extrákkal hozzá tudtak tenni egy kaotikus végjátékban, ezekkel a játékosokkal voltunk ma jobbak a Vasasnál. Gratulálok a fiúknak!

 
Adó 1 %