BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 13.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 9- 10

FaceBook

2018.02.03. 17:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,4-2,1-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Török 1, Létay 4, Kovács 1, Pásztor 2, Mészáros Csere: Csapó, Szabó Bence, Várnai, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ide kellene másolnom a Fradi meccs utáni értékelésemet, ott kifejtettem mi kell ahhoz, hogy egy ilyen kaliberű csapatot, mint a Szolnokot, meg lehessen fogni. Nekünk ebből ma minden teljesült és abszolút úgy érzem, megérdemeltünk volna legalább 1 pontot. Van az edzőnek egy olyan handicap- je, hogy mérkőzés után bizonyos dolgokról nem beszélhet, nyilván az igazságérzetünk ma nagyot csorbult, de ilyen a sport, ezt is el kell viselni, csak még azt nem tudom, hogyan. Nem akarom természetesen erre kiélezni az egészet, mert mindentől függetlenül, ha egy kapufánk bepattan, ha egy kapott gólt kivédekezünk, akkor most nem vesztes meccs után kellene értékelni, de azt gondolom, minden amit a BVSC képvisel, az a mai meccsen extrán megmutatkozott és nagyon büszke lehetek a fiúkra.

Felépítettünk valamit megint erre a szezonra, amit nem szabad lerombolni és tartani kell most már a bajnokság végéig, kezdve egy Vasas derbivel. Örülök, hogy ilyen szép számban kilátogattak ma a vízilabda szeretők és a fiataljainknak, ezúttal is köszönjük a buzdítást, ma ismét egy olyan nap volt, amikor jó érzés BVSC- snek lenni. Gratulálok a fiúknak, hajrá BVSC!

Adó 1 %