BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 12.forduló FTC PQS Waterpolo- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 10- 7

FaceBook

2018.01.31. 20:00 óra- Komjádi

FTC PQS Waterpolo- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 10- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-3,2-1,4-1 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Czigány, Török, Létay, Kovács 1, Pásztor 3, Mészáros 1. Csere: Csapó, Szabó Bence 1, Várnai, Ambrus, Nagy Álmos Dániel, Szabó Bendegúz 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ahhoz, hogy egy ilyen remek játékosokból álló csapatot meg tudjunk verni, nagyon sok mindennek kell teljesülnie egyszerre. Kell egy 100%- ot nyújtó BVSC, egy gyenge teljesítményt nyújtó Ferencváros, egy nagyon jól működő védekezés kimagasló kapusteljesítménnyel és extra gólok nálunk. Le a kalappal a fiúk előtt, mert a meccs végére mindent kijátszottak magukból, de nem értük el a magunk 100%- át, ami az iramot illeti. Papsi nagyon jól védett, de ez már szinte természetes, hiszen ő a mi Fradi specialistánk. Lőttünk extra gólokat, de lefordulás gólok a mi részünkről sajnos nem voltak. És nem utolsó sorban a Fradi ugyan sokat hibázott, de nem játszottak gyengén.

Összességében megkaptam a fiúktól, amit kértem és egy igazi BVSC meccs volt egy jóval erősebb ellenfél ellen küzdöttünk az utolsó leheletünkig. Nagyon büszke vagyok, mert az ellenfélnél ugyan magasabban kvalifikált játékosok vannak, de ez egy csapatjáték és abban nem voltak jobbak nálunk. Szombatig vissza kell nyernünk az energiaszintünket, mert jön a Szolnok és szeretnénk hűek maradni a hagyományainkhoz, a Szőnyi úton mindenkinek meg kell szenvednie ha nyerni akar. Gratulálok a fiúknak!

Adó 1 %