BVSC-Zugló

Őszi szezonértékelő 2017- Férfi OB.I. Csapat

FaceBook

2017.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ciklikussá tettem az egész nyári felkészülést, mert a bajnokság alatt is ciklusokat kell teljesíteni. Nekimentünk az ősznek, ahol rögtön jött egy Magyar Kupa, nekünk valahogy soha sincs szerencsénk a Kupában, ezért a sorsolás után már tudtam, hogy a felkészülés részét képezi és nem szeretnénk ellőni a puskaporokat.

A bajnoki sorsolás tulajdonképpen kedvezőnek is mondható hiszen rögtön 4 rangadó várt ránk és igaz, a Debrecent idegenben kellett legyőzni, de az első forduló után 7 meccsből 4 győzelem és egy döntetlen nem mondható rossz kezdésnek.

A második körből előre lett hozva két meccs, így megvolt az esélyünk, hogy bebiztosítsuk magunkat a felső házba. Nem sikerült, a Debrecentől vereség itthon, ami igazi rebetli volt ultis nyelven, ráadásul kontrázva és bukva, megadtuk az esélyt a versenytársaknak, hogy nyílt maradjon a felsőház. Az utolsó meccs Kaposváron szerintem egy 6 pontos győzelem volt, nekünk is nagyon nehéz volt behúzni és mivel a Debrecen ikszelt a Vasas ellen, megint abba a pozícióban vagyunk, hogy csak mi ronhatjuk el a kitűzött céljainkat.

Azt kell mondjam, ennek a csapatnak már megvan a kialakult képe, játékstílusa és tényleg úgy gondolom, bárkit meg tudunk verni vagy legalábbis megszorongatni, ugyanakkor ez visszafelé is igaz, bárkitől ki tudunk kapni. Ez nem probléma, csak tény és még jobban felértékelődik egy kiegyensúlyozott teljesítmény. Minden évben volt bravúrunk, biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban is lesz, de addig van még idő és más feladat.

Csapatszinten elégedett vagyok és minden győztes meccsünkön voltak kiugró teljesítmények, ahogy a lőtt gólokon is szépen megosztoztunk.

Az egyéni értékeléseket nyilván nem itt fogom megosztani, de vannak játékosok, akik csak saját maguktól veszik el, hogy többet tegyenek bele, illetve hozzá. Nagyon nehéz folyamatosan jobbá válni játékosként és jobbá válni edzőként, de ettől szép a csapatsport, egymásból mindig lehet meríteni. Mindenképpen pozitív volt az őszi szezon, jó lenne egy ennél is jobb folytatás.

Köszönöm a befektetett munkát és energiát a fiúknak, jó pihenést kívánok nekik, illetve a klub minden egyes tagjának és szurkolóinak nagyon kellemes ünnepeket!

 

Adó 1 %