BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 9.forduló Kaposvári VK- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 7- 13

FaceBook

2017.12.09. 16:00 óra- Kaposvár

Kaposvári VK- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 7- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-2,2-3,0-5 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Czigány 1, Török 1, Létay 2, Kovács, Pásztor 4, Mészáros Csere: Csapó, Sugár 1, Várnai 1, Ambrus 1, Szabó Bence 1, Szabó Bendegúz 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Volt a számlánkon, amit jóvá kellett tennünk és úgyis készültünk egész héten. Ha már magunktól elvettük a könnyebb utat a felsőházba, akkor Kaposváron mindenképp nyerni kellett egy 6 pontos meccset. Azért merem ezt kijelenteni, mert itt nem nagyon fognak pontokat szerezni a velünk egy szintű csapatok. A forgatókönyv nem volt meglepő, várt bennünket a kaposvári katlan, egy nagyon kemény, agresszív ellenféllel, amit fizikálisan egy 3 órás út után kell bírni. Nekünk sikerült, de meg is volt bennünk az a tűz, amit egy picit elengedtünk az utóbbi időben.

Kiemelném a pozitív dolgokat: volt ma egy nagyon jó Papajónk, volt 9 játékosunk, akik gólt lőttek és volt egy Pásztor Matyink, aki megérkezett.
Nagyon örülök, hogy egy ilyen feladat teljesítése után mehetünk karácsonyozni és természetesen mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk, legfőképp a szurkolóinknak. Hajrá BVSC!!

Adó 1 %