BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 8.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Debrecen 10- 11

FaceBook

2017.11.22. 20:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Debrecen 10- 11  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,1-4,1-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Szakonyi ( Györke )- Czigány 1, Sugár 1, Török 1, Létay 3, Kovács, Pásztor 1. Csere: Csapó, Várnai 1, Ambrus 1, Mészáros 1, Szabó Bence, Szabó Bendegúz 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nagyon sok minden van a fejemben, nehéz ezt szépen egyszerre megfogalmazni, de igyekszem. Kár szépíteni, a mai elveszített 3 pont óriási csalódás és kudarc, pofon, mindegy, hogy nevezzük, nekem is és a csapatnak is. Nem jellemző ránk, hogy 11 gólt kapunk egy ilyen rangadón, de az sem, hogy 10 lőtt góllal nem nyerünk. Mint ahogy az sem jellemző ránk, hogy ennyi fórt elpuskázunk, de legfőképp az nem, amit a második- harmadik negyedben mutattunk magunkból, az erőnkből és a szívünkből.

Mi vagyunk az a csapat, akinek nem tett jót a hosszabb meccsszünet, nem maradt meg a lendület és belekényelmesedtünk a "szürke hétköznapokba".

Megyünk és csináljuk, de kevésbé vagyunk koncentráltak, mint korábban és az a lángolás is nagyon hiányzik, aminek köszönhetően az ilyen meccseket mi behúztuk.

Őszintén úgy gondolom, hogy minden edzőnek kijár a pofon és minden csapatnak is, hát mi ezt ma megkaptuk, ez egy "ne menj át a piroson" pofon, az én felelősségem, hogy többet ne is menjünk át.

 

Adó 1 %