BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 5.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- FTC PQS Waterpolo 3- 13

FaceBook

2017.10.28. 17:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- FTC PQS Waterpolo 3- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,3-3,0-3,0-3 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Czigány 1, Török, Létay, Ambrus, Pásztor, Mészáros Csere: Csapó, Sugár 1, Várnai, Kovács 1, Mátyók, Szabó Bendegúz 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ha valaki azt mondja nekünk a bajnokság elején, hogy a Fradi ellen szenvedjük majd el az első vereségünket, akkor nyilván aláírtuk volna, aztán evés közben jön meg az ember étvágya. Nem arra gondolok, hogy egy ilyen erős csapatot a realitás talaján maradva, megverünk, hanem a kedvező sorsolásnak köszönhetően, hétről hétre fejlődve, megnehezítjük a bajnokesélyes dolgát. Elindul a meccs és kezdünk egy 0- 5- tel, nem kell nagyon érteni hozzá, nyilván nem fér bele. Aztán jött egy 2 negyedes periódus, ahol már tetszett, amit láttam és ugyan egy percig sem kellett izgulnia a Fradinak, végig kézben tartották a mérkőzést, a 13 kapott gól belefér. A 3 lőtt az kevés, így lett 10 gól a különbség, jó lett volna egy picit jobban odapörkölni egy ilyen nagy csapatnak, de azért örülök,hogy részünkről egy küzdelmes összecsapás volt.

Meglepő, hogy ilyen sokan kiváncsiak voltak erre a mérkőzésre, remélem, ezt magunknak köszönhetjük és ezúttal is nagyon szépen köszönjük a szurkolást fiataljainknak! Hajrá BVSC!

 

Adó 1 %