BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 4.forduló UVSE- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 8- 20

FaceBook

2017.10.21. 20:00 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda, fedett

UVSE- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 8- 20 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-4,0-6,2-4,2-6 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 2, Török 3, Létay 2, Ambrus 3, Pásztor 1, Mészáros Csere: Csapó 1, Sugár 2, Várnai 3, Kovács 2, szabó Bence 1, Szabó Bendegúz 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Az AVUS ellen fejben elfáradtunk, de kár lenne szépíteni, elkövettük azt a hibát, hogy elhittük, egy jó szekéren ülünk, ami biztos nem azon a napon áll meg. Aztán végül nehezen, de a szekéren maradtunk. Mi ezt nem engedhetjük meg magunknak és láttam a fiúkon a héten, hogy ezt ők is hasonlóan érzik. Dolgoztunk, készültünk és nyertünk. Persze a recept nem ilyen egyszerű.

Az első negyed nagyon nehéz volt, aztán szépen kinyílt az olló. De most azért összegeznék:

Szerintem egy gyenge színvonalú meccs volt, kemény ugyan, de a második negyed után valahogy mégis könnyű. Nincs ekkora különbség a két csapat között, az UVSE- nek elment először a kedve, aztán az energiája is, mi meg felszabadultan öröm vizilabdáztunk. Örülök, hogy megint 10 emberem osztozott a gólokon, amiből ilyen sokat lőttünk, annak is, hogy megkaptam első olyan felnőtt mérkőzésemet a fiúktól, ahol összetett kézzel hátradőlhettem, nem lesz sok ilyen a közel jövőben. :)

Jövő szombaton a Fradi ellen otthon, mindannyian tudjuk mi a papírforma, de nem engedjük el a meccset, készülni fogunk egész héten és remélem sokan kijöttök szurkolni, mi a kihívás egy BVSC- nek ha nem egy ilyen meccs? :)

 

 

 

Adó 1 %