BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 3.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- AVUS 10- 8

FaceBook

2017.10.11. 20:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló-AVUS 10- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,4-2,0-2,3-2 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Czigány 2, Török 1, Létay 1, Ambrus, Pásztor 1, Mészáros 1. Csere: Csapó 3, Sugár, Várnai 1, Kovács, Nagy Álmos Dániel, Szabó Bendegúz 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nyilván nem ma játszottunk top formában, mégis azt kell mondjam, nem lett volna igazságos, ha ma pontot veszítünk, ha az elmúlt 2 hetet vesszük alapul. Megdolgoztunk a 9 pontért és meg is küzdöttünk érte. Egy nagyon agilis ellenfél jött ma hozzánk, akik ha ilyen arcukat mutatják a jövőben, akkor meg fogják keseríteni a középcsapatok sorsát. Mondhatjuk, hogy a mai meccs egy kis józanító pofon volt, jelezve, hogy nekünk nem adatik meg idén sem, hogy könnyű mérkőzést játszhassunk bárki ellen, ugyanakkor ma is voltak vezéregyéniségek, nem kaptunk 8 gólnál többet, mentünk, ahogy bírtuk és ez elég volt a győzelemhez.

Lezárult egy erőltetett szakasz számunkra kedvezően, menni kell tovább és ugyan ez egyre nehezebb lesz, de semmiképp sem új számunkra. Köszönjük szépen ismét a  szurkolást, nagy részetek volt a mai győzelemben! Gratulálok a fiúknak!

 

Adó 1 %