BVSC-Zugló

Férfi OB.I. 1.forduló Debrecen- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 8- 12

FaceBook

2017.10.04. 19:30 óra- Debrecen

Debrecen- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 8- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,1-2,1-3,3-4 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Török 3, Létay 4, Ambrus, Pásztor, Mészáros Csere: Csapó 1, Sugár 1, Várnai 2, Kovács 1, Nagy Álmos Dániel, Szabó Bendegúz 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Szezonnyitó rangadó, ráadásul idegenben, én 6 pontos mérkőzésnek értékelem, kevés csapat fog itt győzni a versenytársak közül. Egy ilyen hosszú utazás után a legnehezebb rögtön beleállni a meccsbe és magas fokon égni, nekünk se ment maximálisan, de valahogy lépésről lépésre sikerült. Kaptunk az elején két átlövés gólt, aztán 3 elkerülhető hibából 3 büntetőt, de szerencsére mindig tudtunk válaszolni. Aztán jött egy a 3.negyed és ami nem jellemző ránk, hogy ebben a periódusban váltottunk még egy fokozatot és elmentünk 3 góllal. Ezt az előnyt a 4.negyedben még növelni is sikerült és az utolsó pár percben nem kellett izgulnunk.

Csapatmunka volt, mindenki kivette a részét, plusz voltak egyéni extra teljesítmények, nem igazán lett volna igazságos, ha nem a miénk a végén a 3 pont.

Első feladat teljesítve, gratulálok a fiúknak, szombaton Kaposvár a Szőnyi úton, várunk mindenkit szurkolni, legyen egy jó esténk!!! Hajrá BVSC!!

Adó 1 %