BVSC-Zugló

 ob1

A Férfi OB.I. őszi idényének értékelése

2019.12.26.

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Hasonlóan kezdtünk, mint az eddigi szezonokban, 4/3 győzelem, pedig most sokkal nehezebb a helyzetünk, hiszen ebben a csoportban van 6 csapat, amelyik bármikor képes megverni a másikat. Röviden a csapatot idén ért változásokról: 3 játékos cserélődött fiatalokra, 1 játékos fél amatőr pozícióba lépett a civil élete miatt és 2 játékos aktívan edzősködik, ami természetesen nem összevethető egy profi játékos napi szintű feladataival.

Bővebben...

Férfi OB.I. 9.forduló Metalcom Szentes- BVSC- Zugló MKB Euroleasing 11- 10

2019.11.30. 19:30 óra- Szentes

Metalcom Szentes- BVSC- Zugló MKB Euroleasing 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-6,2-2,1-2,4-0 )

BVSC- Zugló: Györke- Csapó 2, Mladoniczky, Kovács 2, Pásztor 4, Mészáros Cs., Sugár Csere: Czigány, Tanczer, Ágh 1, Létay 1, Lajkó, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Sokat készültünk, hiszen ha nyerünk ma, akkor fél lábbal már felsőházban vagyunk. Iszonyatos hőfokon égtünk, minden ült, amit megbeszéltünk. 50%- os fórkihasználás, 2/2 büntető, 4 akciógólt lőttünk, 56%-os kapusteljesítmény, szinte végig 3 gólos vezetés. Utolsó negyed 4- 0 oda, mindez úgy, hogy mi semmin nem változtattunk. Egyszer játszhattunk egy fórt, viszont folyamatosan védekeznünk kellett, nem tudom a miértjét, de az biztos, hogy nem érdemeltünk vereséget. Aaaaah, nagyon nehéz türtőztetni magam. Örülök, hogy a csapat összefogott és tudtunk segíteni Máténak, hogy picit könnyebb lehessen az élete. Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek! Hajrá BVSC! 

Férfi OB.I. 9.forduló beharang

beharang

Szentesen búcsúzunk az őszi szezontól, ismét egy nehéz mérkőzés következik. Tanczer Tamással készülünk a összecsapásra:
 
- Az utolsó meccsünk következik egy hosszabb szünet előtt. A múlthéten az erőnléti edzésekre fektettük a hangsúlyt, a héten a taktikai edzések tömkelege várt ránk. Az első lépést (a Szombathely legyőzésével) megtettük, de szombaton várhatóan sokkal nagyobb feladattal nézünk szembe. Szentesen nagyon nehéz nyerni, de egy összetett és pontos játékkal semmi sem lehetetlen. Nagyon fontos 3 pont ez nekünk és mi ezért is megyünk.
 
Szurkoljunk Csapatunknak!!
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. 8.forduló BVSC- Zugló MKB Euroleasing- AVUS 16- 11

2019.11.27. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló MKB Euroleasing- AVUS 16- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,4-2,4-4,5-4 )

BVSC- Zugló : Szakonyi - Csapó, Mladoniczky, Kovács 1, Pásztor 3, Mészáros Cs. 3, Sugár 1. Csere: Czigány 3, Tanczer, Ágh 1, Létay 2, Lajkó 1, Szabó Bendegúz 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Érezhető volt végig, hogy valahogy, de meglesz ez a meccs. Aztán 9- 3-nál talán nagyobb különbséget is kialakíthattunk volna, de a sok apró hibát megbüntette a Szombathely. A végén az 5 gólos győzelem reálisnak mondható, szerintem egyik csapat sem játszott a tudásának 100%- ának közelében. Papsi jól védett a 11 kapott gól ellenére, elől meg a 16 szerzett biztató a hétvégére nézve. Nagyon kellett a 3 pont, ami megvan és örülünk, de a szombati Szentes elleni derbi lesz az évzáró, mindannyian tudjuk, hogy nagyon nagyon nehéz lesz, de meg kell csinálni. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. 8.forduló beharang

beharang

Újabb bajnoki forduló, este a szombathelyiekkel játsszunk uszodánkban. Balaska Dániellel készülünk ellenük: 
 
- Az előző hétvégén nem volt mérkőzésünk, úgyhogy tudtunk kicsit pihenni és újult erővel készülni a szerda esti mérkőzésre. Ez az utolsó előtti meccsünk az idén. Nagyon szeretnénk itthon tartani a 3 pontot, mert sokat fog jelenti a jövőre nézve. Mindent megteszünk azért, hogy ez így is legyen. Este várjuk kedves szurkolóinkat sok szeretettel. 
 
Gyertek és szurkoljunk együtt Csapatunknak, hogy győzelemmel búcsúzhassunk utolsó hazai mérkőzésünkön! 
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

1. oldal / 54

Adó 1 %