BVSC-Zugló

 ob1

Férfi OB.I. 5.forduló BVSC- Zugló MKB Euroleasing- ZF- Eger 6 -16

2019.10.05. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló MKB Euroleasing- ZF- Eger 6- 16 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-4,1-3,0-6 )

BVSC- Zugló :  Szakonyi ( Györke )- Mladoniczky 1, Kovács, Pásztor 1, Mészáros, Sugár, Szabó Bendegúz Csere: Czigány 1, Balaska, Tanczer, Ágh 1, Létay, Lajkó 2.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: 2 negyedig voltunk nagyon jó ellenfelek, ment elől is, hátul is, természetesen voltak hibák, de azt még csak- csak elviselte a csapat. A 3.negyedtől kezdett kinyílni az olló, sajnos a kapuscsere sem tudott új lökést adni hátul. Jöttek azok a gólok, amik kintről úgy tűntek nem is igazán küzdött meg értük az Eger. Mivel látszott, hogy elment a meccs, ma nem a kozmetikázás volt a lényeg, hanem hogy a fiataljaink játszanak és szokják. Szerintem sok tapasztalatot szereztek, amit remélhetőleg majd egy x- es meccsen hasznosítani tudnak később. Gratulálok Balaska Dániel bemutatkozásához és mielőbbi jobbulást kívánunk Csapó Mikinek! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. 5.forduló beharang

beharang

Holnap délután az Egerrel csapunk össze a Szőnyi úton. Szeretjük megnehezíteni ellenfeleink dolgát, aki győzni jön, keményen küzdjön meg a pontokért! Erre készülnek a Fiúk, Lajkó Mártonnal hangolódunk:
 
- A múlt heti fájó vereség után, igazán pikáns mérkőzésre számíthatnak a nézők szombaton, hiszen az Eger csapata érkezik hozzánk, akiket jól meg akarunk izzasztani és nem titok, hogy akár pontot/ pontokat akarunk itthon tartani.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. 4.forduló Kaposvári VK- BVSC- Zugló MKB Euroleasing 11- 9

2019.09.27. 19:30 óra- Kaposvár

Kaposvári VK- BVSC- Zugló MKB Euroleasing 11- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,3-2,3-2,0-2 ) 

BVSC- Zugló : Györke ( Szakonyi )  - Csapó, Kovács 1, Pásztor 1, Mészáros 2, Sugár 1, Szabó Bendegúz Csere: Czigány 2, Mladoniczky, Tanczer, Ágh 1, Létay, Lajkó 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nagyon lassan érkeztünk meg, ez a pénteki csúcsforgalom betett nekünk, de azért így is volt 45 percünk, hogy megérkezzünk a meccsbe, hát nem sikerült. A Kaposvár sokkal magasabb fokozaton játszott és a lelkesedésükhöz- én úgy érzem- még nagyon sok szerencse is társult, viszont ők voltak ma a jobbak és a jónak van szerencséje, szokták mondani. A Szentes meccsen minden nekünk jött be és minden hozzánk pattant vissza, most ennek az ellenkezője történt. Kapufa, kapufa éle, gólvonal és persze ehhez társult az ellenfélnél egy jó kapusteljesítmény is. Idén kétszer hoztunk vissza meccset a sírból, ma túl hamar megástuk a sírunkat és nem tudtunk kimászni belőle. Természetesen hajtottunk, megtettünk mindent, de egy kicsit olyan érzésem volt, hogy ha holnapig játszunk, akkor sem nyerünk.

Bővebben...

Férfi OB.I. 4.forduló beharang

beharang

 
Pénteken este Kaposvárra látogat férfi Csapatunk, ahova nem titkoltan a 3 pontért utaznak, de biztosan nem lesz könnyű dolguk. Pásztor Mátyással készülünk a találkozóra:
 
- Nem ma játszottunk utoljára a Kaposvárral, de a régi tapasztalataink alapján finoman fogalmazva, nem lehet most sem könnyű mérkőzésre számítani! Nekünk az adhat erőt, hogy már bebizonyította a csapatunk, hogy kritikus szituációkban jól teljesít, például Szombathelyen vagy mint a legutóbbi bajnokin a Vasas ellen!
 
Szurkoljunk Csapatunknak!! Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. 3.forduló BVSC- Zugló MKB Euroleasing- VasasPlaket 11- 10

2019.09.18. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló MKB Euroleasing- VasasPlaket 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,0-3,5-4,2-1 )

BVSC- Zugló : Szakonyi ( Györke ) - Csapó 3, Kovács, Pásztor 3, Mészáros 2, Sugár 1, Szabó Bendegúz Csere: Czigány, Mladoniczky, Tanczer, Ágh, Létay 2, Lajkó

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Belekezdtünk rendesen 4- 0 ide, de törvényszerű, hogy ilyenkor egy azonos szintű csapat hasonlót produkál visszafelé, itt is ez történt, sőt nekünk kellett menni az eredmény után. Taktikai csatáról nehéz lenne beszélni, inkább a szív dominált mind a két csapatnál, volt olyan periódus, ahol mi örülhettünk, hogy egyáltalán visszajöttünk a meccsbe, de ez fordítva is igaz, szóval egy X szagú meccs volt. A lényeg, hogy megvan a 3 pont és sok pozitívum volt a hullámzás mellett. Nem emelnék ki senkit, hiszen mindenki hozzátette a magáét. Picit olyan, mintha magunkat építenénk meccsről meccsre mentálisan. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat, legfőképp a következő nagy feladatra, nyerni kellene Kaposváron!! Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

1. oldal / 53

Adó 1 %