BVSC-Zugló

 ob1

Férfi OB.I. Középszakasz- 7.forduló A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 17- 10

2019.04.17. 19:30 óra- Nyéki Imre Uszoda

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 17- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 5-1,4-3,4-2,4-4 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Lajkó, Török 1, Létay 1, Ambrus, Pásztor 1, Szabó Bendegúz 1. Csere: Czigány 1, Csapó 3, Várnai 1, Kovács, Mészáros, Sugár 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Kaptunk egy kis leckét, hogy egy ilyen szintű csapat, mint az OSC, hogyan bosszulja meg az egyéni hibákat. Közönségszórakoztató, sok gólos mérkőzés volt, az tetszett, hogy egy percig sem adtuk fel és nagyon elfáradtunk ezért a 10 lőtt gólért. Nem erre a meccsre készültünk igazán, nekünk most kezdődik a java, most kell majd minden mérkőzésen a legjobb arcunkat mutatni, hogy elérhessük a szívünk mélyén lévő céljainkat. Most egy kis pihenő, aztán be kell indulnia a Vasútnak. Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. Középszakasz 7.forduló beharang

beharang

Szerda este Az OSC- hez látogat férfi Csapatunk, s remélhetőleg okoznak nehéz perceket a házigazdáknak. Erre készültünk a héten Csapó Miklóssal is:
 
- Azzal tisztában vagyunk, hogy az OSC nálunk papíron erősebb csapat, de arra készülünk, hogy ha esetleg nem a legjobb formájukban lesznek a szerda esti mérkőzésen, akkor meg tudjuk őket izzasztani.
 
Szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. Középszakasz- 6.forduló BVSC- Zugló- Debrecen 12- 6

2019.04.10. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Debrecen 12- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 4-2,1-0,3-2,4-2 )

BVSC- Zugló: Györke - Török 2, Létay, Kovács, Pásztor 3, Sugár, Szabó Bendegúz 1. Csere: Czigány 1, Csapó 2, Ágh, Várnai 2, Ambrus, Mészáros 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nekünk a továbbiak miatt nagyon fontos mérkőzés volt, ennek megfelelően készültünk, ilyenkor a legnehezebb megtalálni a fizikális és taktikai egyensúlyt. Rég nem játszottunk meccset, szerintem ez mindkét csapaton látszódott, de lassan beindult a gépezet. Tetszett a védekezés, persze ehhez kellett egy jó kapusteljesítmény, hat kapott gól abszolút rendben van. Taktikailag fegyelmezettek voltunk, e mellé párosult egy lelkes játék is, így tudtunk 12- t lőni. Ezzel a győzelemmel ismét saját kezünkbe került a sorsunk, csináljuk tovább a dolgunkat. Gratulálok a győzelemhez, főleg hogy ezt kértem a fiúktól szülinapi ajándéknak, ezúton is köszönöm! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. középszakasz 6.forduló beharang

beharang

Ha tegnap este jól éreztétek magatokat a Szőnyi úton, érdemes lesz ma is velünk tartani, hisz' folytatódik a férfi bajnokság! A Debrecennel szállunk vízbe, s ezen a rangadón is izgalmas mérkőzésre számíthatunk. Kovács Péterrel együtt készülünk a meccsre:
 
- A szokásosnál több időnk volt felkészülni a soron következő meccsre a Debrecen ellen. Ez a mérkőzés létfontosságú számunkra a bajnokság végkimenetele szempontjából. Minden áron szeretnénk megszerezni a három pontot.
 
Töltsük együtt az estét és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. Középszakasz- 5.forduló BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 14- 15

2019.03.23. 17:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa 14- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 2-5,3-5,4-2,5-3 )

BVSC- Zugló: Szakonyi ( Györke )- Lajkó, Török, Létay 3, Kovács 1, Pásztor 3, Szabó Bendegúz Csere: Czigány, Csapó 2, Várnai 2, Ágh 2, Mészáros, Sugár 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Mindenképpen közönségszórakoztató meccs volt ennyi találattal, persze nekünk szakmailag kell néznünk. Az első félidőben extrán sok gólt kaptunk, ebben benne volt a védelem, a kapus és természetesen a Szolnok pontossága. A 3.negyedtől  a védelem jobban muzsikált, valószínűleg ebből adódik, hogy a lövések se voltak már annyira pontosak és ezekből nagyon szépen fordultunk, gólokat lőttünk. Végig azt éreztem, hogy meccsbe jöhetünk újra és újra, de végül nem tudtuk túllőni az ellenfelet. Örülök több játékosom játékának, de leginkább Ágh Gyurinak, aki bizonyította, nem véletlenül felnőtt csapatunk tagja. Összességében BVSC- hez méltóan küzdöttünk, nincs bennem igazán hiányérzet.

Bővebben...

1. oldal / 47

Adó 1 %