BVSC-Zugló

 ob1

Szűcs Levente évértékelője

2019.06.18. 

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Az idei szezonunk volt talán a legnehezebb, Európa Kupa, Magyar Kupa, Magyar Bajnokság. Az Európa Kubából mindannyiunkban maradt egy kis hiányérzet, hiszen a Kotor ellen reális esélyünk volt és elmulasztottuk, amivel a 2.kör végén le is zárult számunkra ez a sorozat. Tapasztalatnak jó volt, de az látszott, hogy mi az európai elittől még messze vagyunk. Nem volt idő búslakodni, hiszen a Magyar Kupában egy szerencsés sorsolásnak köszönthetően- akárcsak a Kotor ellen-, újra reális esélyünk volt a Honvéd ellen, de ezúttal sikerült is és nagyon hosszú idő után a legjobb 4- be kerültünk. Egy hajszálon múlott a döntőbe kerülés, de a bronzérem is bravúrnak számít, így is tekintünk vissza.

Bővebben...

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 3.forduló PannErgy- MVLC- BVSC- Zugló 6- 2

2019.05.21. 19:30 óra- Miskolc

PannErgy- MVLC- BVSC- Zugló 6- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,1-0,0-2,2-0 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 1, Csapó 1, Várnai, Kovács, Pásztor, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay, Ágh, Sugár, Szabó Bendegúz

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Szezonértékelést majd későbbre terveztem, így most inkább csak a mai meccset fejteném ki. Sokkal nagyobb fokozattal kezdett a Miskolc, mint mi és fejben egyszerűen szét voltunk esve, főleg elől, de hátul is elkerülhető gólokat kaptunk, így alakulhatott ki a 4- 0 oda. Aztán elkezdett pislákolni egy kis reménysugár, hiszen 4- 2- re alakítottuk az eredményt és itt nagyon hosszú ideig meg is állt a két csapat. Mind a két oldalon jó volt a kapusteljesítmény és ehhez még jött a védelem is, úgy látszott, ha sikerül lőnünk még egyet akkor nyitott újra a meccs. Nem sikerült és 5- 2- nél eldőltnek is látszott, majd végül 6- 2- vel zártunk. Az elején elvesztettük Kovács Petit, Ágh Gyuri pedig a mai nap nem tudta felvenni a versenyt az ellenfél védőivel, így kicsit meg is haltak a támadásaink. Centerezgettünk felváltva, főleg Pásztor Matyi, de őt ezzel elvesztettük külső körről. A kiharcolt emberelőnyökből kettőt még el is buktunk kontra miatt, kihagytunk egy büntetőt, szóval nem igazán nekünk állt ez a ma este.

Bővebben...

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 3.forduló beharang

beharang

Ma este véget ér a bajnokság Csapatunknak, s eldől az Eurokupa indulás sorsa is. Még egy utolsó nagy küzdelem vár Szűcs Leventére és a Fiúkra, akik mindent megtesznek a győzelemért! Erre készülünk az estre várva Czigány Károllyal:
 
- Egy- számunkra fordulatos szezon- utolsó mérkőzése következik. Elég jól ismeri egymást a két csapat, túl vagyunk már sok komoly derbin. Itt már nincs fáradtság, sérülés vagy kifogás. Az fog dönteni, hogy ki lesz koncentráltabb, összeszedettebb. Nagyon szeretnénk a mi kis 'bajnoki döntőnket' ismét megnyerni! Mindent bele fogunk adni!
 
Szurkoljunk a Csapatnak!! Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 2.forduló BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 9- 8

2019.05.17. 19:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 9- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-2,4-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány, Csapó 2, Várnai 2, Kovács 1, Pásztor, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay 2, Ágh, Sugár 1, Szabó Bendegúz 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ami a legfontosabb, köszönjük a szurkolást és bízom benne, hogy a lelátóról is érezhető volt, mennyit számít ez a jó hangulat egy ilyen eredményhez. Le a kalappal a játékosok előtt, hogy kiszolgálták a közönséget és méltóképpen búcsúztunk a hazai medencétől. Rossz lenne a szájíz, ha két mérkőzésen eldőlt volna a párharc, jelenlegi helyzetben a Miskolc javára, főleg, hogy az első összecsapás nem volt mérvadó. Ott kikaptunk, így kellett ez a hazai győzelem és nem azért, hogy hányadikok leszünk, hanem a presztízsért, hogy a BVSC uszodában nincs könnyen szerzett győzelem, akárki jön. Rendben voltunk fejben, akaratban, csapatszellemben és egyéni extrákban. Ennyi egy fontos győzelem kulcsa.

Bővebben...

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 2.forduló beharang

beharang

Pénteken este utolsó mérkőzését játssza itthon férfi Csapatunk, a múlt heti miskolci fiaskóért készülnek visszavágni a Fiúk. Kipihenten, felkészülten, sikerre éhesen ugranak vízbe este 7 órakor uszodánkban. Ki kell harcolnunk a harmadik mérkőzést a nemzetközi kupaindulásért, erre készülünk Létay Krisztiánnal, akivel nagyon várjuk már a mérkőzést:
 
- Szombaton eldőlt számunkra, hogy a bajnokságot nem hazai pályán fejezzük be az idén. Ennek megfelelően alakult a heti felkészülésünk is. Közönségünk viszont most láthatja utoljára hazai vizeken ezt a csapatot ebben a felállásban utoljára játszani. Ezért szeretnénk, ha ez a találkozó olyan ünnep lenne, amilyen a tavalyi Miskolc elleni mindent eldöntő harmadik mérkőzés volt a Szőnyi úton. Szeretnénk ha szurkolóink (az utánpótlás csapataink támogatásával) buzdítása mellett realizálni tudnánk vágyunkat, hogy idén is a harmadik mérkőzés döntsön az Eurokupa indulás jogáról. Bizakodásra ad okot továbbá, hogy amióta Ifj Mészáros Csaba visszatért a BVSC- be, a Miskolc még nem tudta győztesen elhagyni uszodánkat.
 
Gyertek és mutassuk meg milyen az mikor a BVSC- s szív együtt dobog!! Szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

1. oldal / 50

Adó 1 %