BVSC-Zugló

Férfi OB.1/B.-Rájátszás, 2.forduló

FaceBook

2018.04.28. 12:00 óra- Debrecen

DVSE- BVSC- Zugló 14- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-0,2-4,3-6,4-3 )

BVSC- Zugló: Takács - Fodor, Mladoniczky 3, Ágh, Csorba 1, Tanczer 1, Balaska 2. Csere: Szarvas, Szabó Bence 2, Batizi, Nagy Álmos Dániel 1, Mátyók 1, Sólyom 2, Gyémánt

kemeny-kristofKemény Kristóf: Sajnos már az is megadta a meccs alaphangját, hogy nem érkeztünk meg időben, bár mi meg semmit sem tettünk azért, hogy alkalmazkodjunk fejben a helyzethez. A kezdés teljesen azt mutatta, hogy a buszon maradtunk, semmit nem láttam vissza abból a játékból, amit tud a csapat. A második, harmadik negyed úgy ahogy rendben volt, amikor fegyelmezettek voltunk mindig támadhattunk a felzárkózásért, amelyeket rendre góllal fejeztünk be. Az utolsó negyedet nagyon rosszul kezdtük, ott gyakorlatilag eldőlt a meccs. Bár továbbra is kapaszkodtunk, nem tudtunk kiegyenlíteni, így teljesen igazságosan nyert a Debrecen.

Összességében végig fegyelmezetlenek voltunk, védekezésben rengeteget hibáztunk (14 kapott gól!!!), fejben nagyon ritkán éreztem a társaságon, hogy meccsben lenne és a kapusteljesítmény is iszonyatosan hektikus volt, a csapat stabilitása ma egyáltalán nem volt meg. A héten komoly edzőmérkőzéseket játszottunk a szerb Partizan Belgrád csapatával, ami sokat kivett belőlünk, de ettől még egy szint alá nem süllyedhetünk, ma ezt csúnyán megtettük. Bízom benne, hogy ebből a pofonból mindenki tanult és a csapatnak van annyi önbecsülése, hogy holnapra felszívja magát, elsősorban fejben és azt az iszonyatosan pörgős, koncentrált és nagyon fegyelmezett csapatjátékot produkáljuk, amire képesek vagyunk. Hajrá BVSC!

Adó 1 %