BVSC-Zugló

Férfi OB.1/B.- 16.forduló

FaceBook

2018.03.17. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- HVSC 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,6-0,4-5,4-2 )

BVSC- Zugló:  Takács- Szarvas 1, Mladoniczky 4, Szabó Bence 4, Ágh 2, Batizi, Mátyók 2. Csere: Fodor 1, Csorba, Gyenis, Balaska 2, Sólyom 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az első két negyedben nagyon jól játszottunk, megvolt az összhang a játékosok között, látszott, hogy fejben is mindenki friss, sem hátul, sem elől nem volt fáziskésés 1- 1 alkalmat leszámítva, aminek nagyon örültem. Sajnos a 3.negyedben mintha lekapcsolták volna a villanyt, teljes áramszünet volt elől is, hátul is, folyamatosan rossz döntéseket hoztunk, ennek köszönhető, hogy nem tudtuk tovább növelni előnyünket. Az utolsó negyed valahol a kettő között volt, sajnos úgy éreztem, hogy nem tudjuk végig diktálni a ránk jellemző gyilkos tempót és kaptunk elkerülhető gólokat szép számmal, ezt az erős hét számlájára írom, de bízom benne, hogy ezen holnapra már átlendülünk.

Annak azért örülök, hogy a mi Tibikénk végre megtalálta góllövő formáját, hiszen a csapatkapitányunknak ez az egyik erőssége! Csorba Tominak meg boldog születésnapot kívánok! Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Adó 1 %