BVSC-Zugló

Férfi OB.1/B.- 14.forduló

FaceBook

2018.03.03. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Kanizsa VSE 4- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,2-2,0-0,1-1 )

BVSC- Zugló:  Mizsei- Fodor 1, Mladoniczky, Ágh 1, Csorba, Tanczer 1, Balaska Csere: Szarvas, Batizi, Nagy Álmos Dániel, Gyenis 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az előző hétvégén nagy lépést tettünk a felsőházas helyek egyikéért, amit tovább szerettünk volna biztosítani szombat reggel a Kanizsa ellen. Sajnos eléggé belealudtunk a meccsbe, az első negyed közepén 2- 0 volt az eredmény a javukra. Utána kapcsoltunk és a félidőre vissza is jöttünk a meccsbe, már csak 4- 3- ra vezetett ellenfelünk. A 3.negyedben jött egy elég komoly vasaló, amiből úgy éreztem, hogy nekünk legalább 3- 4 gólos részeredménnyel kellett volna kijöjjünk, a Kanizsa nem bírta a tempót, viszont futószalagon hagytuk ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket, végül nem tudtunk se fordítani, se kiegyenlíteni ebben a játékrészben, pedig volt erre lehetőség bőven. Sajnos a végjátékban a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a meccs elején szerzett 1- 2 gólos előnyt végig tudták vinni, soha nem tudtunk kiegyenlíteni.

Az egész meccsen nagyon fegyelmezetten, magas színvonalon védekeztünk és a 3.negyedtől elkezdtük a ránk jellemző tempót is diktálni. A kapu előtt nagyon sokat hibáztunk, sok helyzet kimaradt, hiányoztak a kiemelkedő egyéni teljesítmények, amik egy ilyen meccshez kellenek, mindamellett, hogy eléggé dekoncentráltnak éreztem a társaságot, ez is közre játszott a 4 lőtt gólban. Van ilyen, nem lehet mindig csúcsformában játszani, természetesen a megfelelő konzekvenciákat le kell vonni. Megyünk tovább, hiszen a felsőházas helyek egyikéért még komoly lépéseket kell tennünk! Hajrá BVSC!

Adó 1 %