BVSC-Zugló

Férfi OB.1/B.- 12.forduló Ceglédi VSE- BVSC- Zugló 11- 10

FaceBook

2016.12.10. 10:00 óra- Cegléd

Ceglédi VSE- BVSC- Zugló 11- 10Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-1,3-3,2-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Takács- Balaska 1, Makai, Ágh 1, Molnár 2, Sugár 2, Tanczer 1. Csere: Fodor 1, Nagy Sándor 1, Nagy Álmos Dániel 1, Gyenis, Lihotzky, Lipták

nagy-sandorNagy Sándor: Megint bealudtunk a reggeli buszozás után és ezt az EKF után a Cegléd is kihasználta. Kicsit foghíjas volt a csapat, de még ilyen összeállításban és az extrém (Szűcs Levente az EuroKupán volt) körülmények ellenére is meg lehetett volna nyerni a meccset. Kár érte, mert fel lehetett volna zárkózni a felsőházba vágyódó csapatok közé. A védekezésünk lyukas volt, rengeteg volt a helyezkedési hiba, illetve a kihagyott lehetőségeink után ajándék gólokat adtunk az ellenfélnek.

A két fegyelmezetlenségből adódó cserés kiállítás mellett nem tudok elmenni szó nélkül, ez sajnos döntően befolyásolta mérkőzés hajráját. Így is volt sanszunk az egy pontra- amit meg is érdemelt volna a csapat- de kihagytuk az emberelőnyt és a Ceglédnek megmaradt egy aprócska gólelőnye, amit az elején kiharcolt.

Ebben a bajnokságban ez volt az idei utolsó meccs, tavasszal lehet javítani és ki lehet még harcolni a felsőházas tagságot!
Adó 1 %