BVSC-Zugló

elokeszito

Mikulás Kupa a legkisebbeknek

2018.12.01. - Népliget

meszaros-vandaMészáros Vanda: Szombaton Kele Nikivel és a 2007- 2010- es előkészítős lánykáinkkal részt vettünk a Ferencváros által rendezett Mikulás Kupán! Életük első mérkőzéseire került sor ezen a szép napon! Nyolc csapat vett részt az eseményen, két csoportra bontva, mindenki négyszer fél órát játszott. Az első játszmában átestünk a tűzkeresztségen, majd a másodikon megszereztük első góljainkat. A harmadik meccsen beindult a gépezet, nagyon élvezték a lányok és rá is kaptak a gól lövés ízére. Első győzelmünk után fülig érő mosollyal szállhattak ki a vízből! Az utolsó megmérettetésen is győzelmet arattunk, mindenki pozitív élménnyel zárhatta napját!

Bővebben...

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- Alapszakasz II. 7.forduló

2018.06.03. 14:00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

Ceglédi VSE- BVSC- Zugló 3- 11

toth-endreTóth Endre: Utolsó mérkőzésünket a Cegléd együttese ellen játszottuk. Itt már csak az volt a feladat, hogy nyernünk kellett ahhoz, hogy pontveszteség nélkül zárjuk a bajnokságot. Mindkettőt sikeresen teljesítettük mert 11- 3- ra nyertünk. Gratulálok a csapatnak ehhez a szép sikerhez és hasonló szép eredményeket kívánok mindenkinek. Ez akár már hétvégén is folytatódhat a ceglédi tornán. HAJRÁ BVSC!

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- Alapszakasz II. 6.forduló

2018.05.13. 18:30 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, fedett

BVSC- Zugló- OSC VSE 6- 4

toth-endreTóth Endre: Vasárnap bébi csapatunk az OSC csapatával játszott és nyert 6- 4 arányban. A már szokásos rossz kezdés után a félpályás lövésekben is alul maradtunk. Jó lenne azt mondani, hogy innen egy csapásra minden megváltozott, ahogy eredetileg elterveztük. Ám csak nagy nehezen tudtunk föléjük kerekedni, Dénes két szép góljával. Végül nyertünk, megőrizve veretlenségünket. A következő mérkőzésen a Cegléd csapata ellen ha nyerünk, pontveszteség nélkül tudjuk zárni az évet. Hajrá BVSC!

 

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- Alapszakasz II. 4.-5.forduló

2018.04.22. 11:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

BVSC- Zugló- Kópé 10- 5

FTC- BVSC 3- 12

toth-endreTóth Endre: Az utóbbi két hétben két mérkőzést játszottunk a bébi bajnokságban. Először a Kópé ellen arattunk 10- 5 arányú győzelmet majd az FTC- t vertük 12- 3- ra. Két teljesen különböző mérkőzést játszottunk. A Kópé ellen már a második negyed után eldőlt a mérkőzés, érdekes hogy a 3.- 4. negyedben játszottunk gyengén, pedig itt már nincs érvényben, hogy ki- kit játszat a csapatban. Az FTC mérkőzés tipikus esete volt, hogy egy jobb erőnléttel rendelkező csapat jó védekezés mellett felőrli az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak. Hajrá fiúk!

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- Alapszakasz II. 3.forduló

2018.03.25. 12:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

UVSE- BVSC- Zugló 4- 11

toth-endreTóth Endre: Vasárnap bébi csapatunk újabb mérkőzést játszott. Ezúttal az UVSE ellen győztünk 11- 4 arányban. A mérkőzésen továbbra is a jó védekezésre helyeztük a fő hangsúlyt. Erre építve próbáltuk a sokmozgásos támadójátékunkat érvényesíteni. Ez hellyel- közzel sikerült is, csak néha akadtunk meg, egy- egy rossz passz, vagy figyelmetlenség miatt. Ezzel együtt is sima győzelem volt. Gratulálok a fiúknak! 

1. oldal / 8

Adó 1 %