BVSC-Zugló

bp-serdulo

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- 4.forduló

2018.12.01. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Oázis SC 13- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,5-4,3-4,3-1 )

BVSC- Zugló: Veress ( Gidály )- Báki 3, Hajdu 2, Ádám 3, Bandi 1, Keresztes 2, Szücs 1. Csere: Hörömpöli, Boldizsár, Sliczni Szabó, Komlósi 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Ezt a meccset nyolccal kellett volna nyerni és ez mindent el is mond a mérkőzés lefolyásáról. Védekezésünk és támadójátékunk akadozott, meccsben tartva ezzel az Oázist. Rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, az amúgy jól felépített támadás végén gyatra, dekoncentrált befejezés. Már ha egyáltalán volt befejezés, mert a labda egyszerűen kiesett a kézből, ziccer helyzetben. Azért voltak ügyes dolgok is, hiszen végül is nyertünk, csak tanulság mindenkinek, hogy pl. sípszóig kell játszani és amit edzésen nem gyakorolsz komolyan (pl. passzolás), az a meccsen sem fog menni! Báki és Ádám, valamint Bandi és Hajdu nyújtottak jobb teljesítményt, Keresztes majdnem későn talált csak magára.

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- 2.forduló

2018.11.17. 11:00 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-3,4-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Veress )- Szabó, Tátrai 4, Báki 2, Hajdu 1, Ádám 1, Fekete 2. Csere: Sliczni Szabó, Komlósi, Mohos, Bandi, Keresztes, Hörömpöli

Kuncz LászlóKuncz László: Ismét egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, amely fordítva is alakulhatott volna, de nem azért, mert a Fradi olyan jó volt! Jó, persze, szerencséjük is volt nem is egy esetben, de hogy ez így legyen, a mi kis buta hibáink is kellettek elöl, hátul. A 3.negyedben teljesen megbolondultunk, még a vezetést is átvette a Fradi, de végül össze tudtuk szedni magunkat és főleg Tátrai, Fekete és Báki vezérletével nyerni tudtunk. Remélem, több játékosom nem töri most már össze magát, mert az utóbbi időben ketten is az iskolai foci áldozatává váltak!

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- 1.forduló

2018.11.03. 10:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- KSI 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,1-1,2-2,0-3 )

BVSC- Zugló: Móger ( Firisz )- Szabó, Keresztes, Mohos, Báki, Hajdu, Ádám 3. Csere: Hörömpöli, Ilyés 1, Komlósi, Sliczni Szabó, Boldizsár, Cserni, Bandi 2.

Kuncz LászlóKuncz László: KSI országos, nem országos, mindegy. Ezt a meccset mi vesztettük el, nem ők nyerték meg. Három negyeden keresztül vezettünk és az utolsó 5 percben elöl-hátul hibát hibára halmozva, ziccereket hibázva ki bírtunk kapni. Sajnálhatjuk bizony! Voltak jó teljesítmények, szép gólok, jó védések ( Ádám Erik centergóljai, Olivér átlövései, labdaszerzései, Gyuri parádéi például ), de főleg a végén, akár ugyanazoktól a játékosoktól is érthetetlen hibák is becsúsztak. No és persze voltak, akiktől jóval többet vártam egyébként a tudásukból ítélve! Remélem levonjuk a tanulságot ( mert azért jó játék volt ), hogy mikor van vége egy meccsnek például! Az ellenfél rutinosabb, összeszokottabb volt, mint mi és talán ez jött ki a végén. 

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.17.

sima/laci-baKuncz László: Szép számban jött össze a csapat, örültem, hogy a játékosok ismeretében majd jó kis edzéseket, meccseket játszunk. A célom ezek mellett az volt, hogy ezek az edzések olyanok legyenek, hogy azoknak a fiúknak, akik akarják azt, esélyük legyen az országos csapatba való esetleges visszatéréshez! No és persze meg szeretnénk felelni a BVSC hagyományainak és elvárásainak. Ezt az idény elején meg is mondtam a fiúknak, tudták, hogy meló lesz. Tehát nem tingli- tangliztunk, tettük a dolgunkat és persze voltak olyanok, akik húzták a szájukat, de olyanok is, akik átgondolták, amit mondtam, hogy miért is vagyunk itt és próbáltak tenni érte!

Bővebben...

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 8.forduló

2018.06.12. 16:30 óra- Kőér utca

BVSC- Zugló- HUVKSE 11- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-1,3-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Firisz- Farkas, Rádonyi, Derekas 3, Tátrai 2, Strasser 3, Urbán Csere: Aradi, Hajós, Práczky, Haffner 3, Túróczi, Szabolcs Bence, Sliczni Szabó

sima/laci-baKuncz László: Nagyon az idény végén vagyunk már, az országosoknak már egy nagyszerű ezüsttel véget is ért, így nehéz a fejeket rávenni még egy kis odafigyelésre, a meccsre való koncentrálásra. Pedig itt is az ezüst a tét és minden esélyünk meg is van rá, csak mint kértem, még egy kis összpontosítás! No hát ez nem mindig sikerült, ami például a lövések kivitelezését illeti! Sok helyzetünk maradt ki a pontatlan, elkapkodott helyzetek miatt, sőt volt, hogy ebből még az ellenfél fordult le és gólt kaptunk! Ennek ellenére azért végig uraltuk a meccset és végül biztosan nyertünk. Firisz Dominik kiválóan védett, a mezőnyjátékosok közül Derekas, Strasser, Haffner és Tátrai tűntek ki elsősorban. HAJRÁ BVSC!

1. oldal / 8

Adó 1 %