BVSC-Zugló

bp-serdulo

Budapesti Serdülő Bajnokság- 7.forduló

2019.02.02. 16:00 óra- Kőér utca

Vízilovak- BVSC- Zugló 10- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,3-3,0-5,4-2 )

BVSC- Zugló: Móger- Báki 3, Hajdu 4, Ádám 1, Bandi 1, Fekete 2, Mészáros B. 1. Csere: Szabó, Boldizsár, Sliczni Szabó, Komlósi, Szücs, Ilyés, Balogh 1, Domján

Kuncz LászlóKuncz László: A vártnál nehezebben tudtuk csak legyűrni ellenfelünket ! A 2.negyed végén még mindig csak 6- 6 állt az eredményjelzőn. Ez persze- mint mostanában szinte menetrendszerűen- csak magunknak volt köszönhető! Könnyelmű, elhamarkodott támadások, figyelmetlenségek, elkerülhető kiállítások jellemezték a mérkőzést. A szoros nem ment. A 3.negyedben végre mutattunk valamit és ez el is döntötte a meccset. Bandi Olivér jól védekezett, gólt is lőtt. Mellette még Mészáros Bálint játszott nagyon ügyesen és még "OB.I-es" gólt is lőtt.

Budapesti Serdülő Bajnokság- 6.forduló

2019.01.19. 11:00 óra- Tüskecsarnok uszoda

BVSC- Zugló- Vasas SC II. 16- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,3-2,4-1,5-5 )

BVSC- Zugló: Móger ( Veress )- Keresztes 2, Mohos, Báki, Hajdu 2, Ádám 3, Fekete 4. Csere: Szabó, Hörömpöli, Sliczni Szabó 1, Ilyés 3, Cserni, Komlósi 1, Szücs

Kuncz LászlóKuncz László: Egy olyan meccsen nyertünk 5- tel, amelyen 5 góllal többet lőhettünk  volna és 5- tel kevesebbet kellett volna kapnunk. Ezekből következően az ellenfelünk sokáig tartani tudta magát. Végül azért hozni tudtuk a meccset, de a vártnál nehezebben. Hullámzó teljesítményeket mutattak a játékosok, akár negyeden belül is, akiknek azért jár a gratuláció a győzelemért! 

 

 

Kuncz László őszi szezonértékelője 2018.

2018.12.28.

Kuncz LászlóKuncz László: Nehéz 2018- as idényen vagyunk túl! A nyári edzőtáborozástól kezdve az energiám jó részét arra kellett fordítanom, hogy a részben csalódott, részben újonnan érkezett játékosokat rávegyem a munkára. Ez a hozzáállás aztán egész évben folytatódott, több- kevesebb sikerrel sikerült odahatnom. Voltak, akik megértették miről beszélek, mit szeretnék a saját jó érzésük és a BVSC érdekében és voltak, akik ugyan elfogadható mértékben jártak edzésre, de mintha a fogukat húzták volna. Ezt tetézte még a sok- sok különböző mértékű és gyógyulási idejű sérülés, betegség. Így aztán, ugyan elég jól elevickéltünk eddig a bajnokságban- hiszen csak egy vereségünk van-, de ez sokban köszönhető az országos gyermek- és serdülő bajnokságból beugró játékosoknak meg annak, hogy többségük szerencsére a korábbi tanítványom is volt, ezáltal az összeállításnál nagyjából tudtam, mire számíthatok tőlük. Az idény folytatásában- jövőre- továbbra is a hozzáállás és csapategység javítása a cél a már említett saját érdek és a BVSC bajnoki hagyományainak megőrzése érdekében is! Boldog karácsonyt és új évet kívánok minden kedves játékosomnak!

Budapesti Serdülő Bajnokság- 5.forduló

2018.12.15. 15:15 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A-HID OSC Újbuda II.- BVSC- Zugló 3- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,0-2,0-4,2-8 )

BVSC- Zugló: Móger ( Veress )- Szabó, Mohos, Báki 3, Hajdu 4, Bandi 1, Szücs Csere: Boldizsár 1, Komlósi, Ilyés 4, Mészáros 1, Sliczni Szabó 3, Keresztes 1, Hörömpöli, Cserni

Kuncz LászlóKuncz László: A mérkőzés elején még aránylag tartani tudta magát az OSC, persze csak azért, mert mint szinte már rendesen, rengeteg helyzetet hagytunk ki, különböző butaságok, könnyelmű megoldások miatt. Végül is aztán egyre inkább bedaráltuk fáradó ellenfelünket. Ez volt idei utolsó meccsünk, minden jót kívánok a bajnokságban részt vett játékosoknak az új évben és majd a folytatásban!

Budapesti Serdülő Bajnokság- 4.forduló

2018.12.01. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Oázis SC 13- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,5-4,3-4,3-1 )

BVSC- Zugló: Veress ( Gidály )- Báki 3, Hajdu 2, Ádám 3, Bandi 1, Keresztes 2, Szücs 1. Csere: Hörömpöli, Boldizsár, Sliczni Szabó, Komlósi 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Ezt a meccset nyolccal kellett volna nyerni és ez mindent el is mond a mérkőzés lefolyásáról. Védekezésünk és támadójátékunk akadozott, meccsben tartva ezzel az Oázist. Rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, az amúgy jól felépített támadás végén gyatra, dekoncentrált befejezés. Már ha egyáltalán volt befejezés, mert a labda egyszerűen kiesett a kézből, ziccer helyzetben. Azért voltak ügyes dolgok is, hiszen végül is nyertünk, csak tanulság mindenkinek, hogy pl. sípszóig kell játszani és amit edzésen nem gyakorolsz komolyan (pl. passzolás), az a meccsen sem fog menni! Báki és Ádám, valamint Bandi és Hajdu nyújtottak jobb teljesítményt, Keresztes majdnem későn talált csak magára.

1. oldal / 8

Adó 1 %