BVSC-Zugló

bp-serdulo

Kuncz László évértékelője

2019.06.21. 

Kuncz LászlóKuncz László: Nem volt könnyű idényünk, rengeteg sérülés, betegség, iskolai elfoglaltságok, családi események, tehát szinte minden elképzelhető kifogást, magyarázatot hallottam, hogy miért nem....! De ez nem újdonság nekem és talán más edzőkollégának sem! Persze azért dolgoztunk, ahogy és akikkel csak lehetett, aminek aztán meg is lett- nem is csak szerencsére- az eredménye, hiszen második helyezést értünk el a bajnokságban! A fenti okok miatt általában 6- 8 játékosra számíthattam általában az "eredeti" Budapest Serdülő Csapatból fordulónként, így nagy segítség volt az országos csapattól érkező játékosok szereplése. Nekik jó volt a plusz játék lehetőség, nekünk is az ő játékerejük! Remélem a következő idényben könnyebben boldogulunk majd a körülményekkel! Azt megígérhetem, hogy már az edzőtáborozás során elkezdjük a ráhangolódást a bajnokságra, ismét szeretnék, mint ahogy eddig mindig, a dobogó valamely fokára állni az aktuális csapattal! Köszönöm Czigány Karcsi mindenkori segítségét, ez az ő sikere is! Hajrá Vasút!

Budapesti Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2019.06.08. 15:30 óra- Érd Aréna

BVSC- Zugló- BHSE 13- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,5-2,3-1,3-0 )

BVSC- Zugló: Móger ( Veress )- Komlósi Geri, Szücs 1, Ádám 5, Bandi, Fekete 2, Práczky 5. Csere: Boldizsár, Hörömpöli

Kuncz LászlóKuncz László: Az idény utolsó mérkőzését játszottuk le szombaton a mezőny utolsó helyezettjével, amelynek már nem volt tétje, mert az eredménytől függetlenül már biztosítottuk a bajnokságban a 2.helyezésünket. A meccs elején kissé akadozott a játékunk és erre az sem igazán magyarázat, hogy ilyen összeállításban még nem játszottunk. Csak összesen 10 embert tudtam összekaparni erre a találkozóra, ami nem vet valami túl jó fényt egyesek hozzáállására és amiről el fogunk még alkalomadtán beszélgetni az érintettekkel! Ezúttal Práczky Balázs és Ádám Erik tűnt ki a találkozón. Most azonban ünnepeljünk, mert az ezüst nagyon szép eredmény, köszönöm és gratulálok a csapatnak!

Budapesti Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2019.05.25. 12:00 óra- Népliget

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 7- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,3-4,0-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Kovács- Tátrai 4, Juhász 3, Mohos, Hajdu 1, Ádám,  Fekete 2. Csere: Hörömpöli, Komlósi Geri, Báki, Bandi, Práczky 1, Szücs 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Ha csak a  végeredményt nézzük, magabiztos győzelemnek tűnik. Ez azonban csak a harmadik negyed közepe felétől kezdett kialakulni, addig meccsben volt az ellenfél. Persze csak azért, mert engedtük őket úgy, hogy elöl figyelmetlenek voltunk, nem vettük észre többször is az üresen labdát kérő társat, ellőttük a labdát és abból még mi kaptunk gólt. A másik ok pedig, hogy annak ellenére, hogy a meccs folyamán többször is kértem, az ellenfél egyik játékosát ne hagyjuk lőni, csak ő lőtt vagy 5 gólt mégis! Ebben az időszakban még akár a vezetést is átvehette volna az OSC, de Kovács Balázs rendre (egyébként az egész mérkőzés folyamán) jól védett! Végül aztán szinte mindenki feljavult és bedaráltuk ellenfelünket. Tátrai és Juhász tűnt ki ismét leginkább a már említett Kovácson kívül. Ezzel a győzelemmel bebiztosítottuk a második helyezésünket a bajnokságban, amihez gratulálok a csapatnak! A jövő hét végén szinte ugyanezzel a csapattal, néhány ifi játékossal kiegészülve, szintén az OSC- vel küzdünk majd meg az ifi bajnokságban is az ezüstéremért! Hajrá Vasút!

Budapesti Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 5.forduló

2019.05.11. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- HUVKSE 11- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-2,5-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Kovács- Tátrai 5, Hörömpöli, Mohos 1, Báki, Ádám, Fekete 4. Csere: Komlósi Geri, Ilyés, Szücs, Boldizsár, Bandi 1, Sliczni Szabó

Kuncz LászlóKuncz László: A végeredmény tükrözi is meg nem is a meccs alakulását. Tükrözi, mert amúgy minimum ennyi a két csapat közti különbség a játékban, viszont most ez az eredmény csak a harmadik negyed végétől alakult viszonylag nagy különbségűvé. Pedig már az első két negyedben megtörhettük volna kétszer is ellenfelünk ellenállását, de jobbnál jobb helyzeteket hagytunk ki és a Honvéd rendre megbüntette ezeket. Végül aztán a zónával sikerült megzavarni őket és kijött a valós különbség a két csapat között. Tátrai és Fekete hibázgattak ugyan, de góljaikkal húzóemberek voltak! A bajnokság hajrájába léptünk, még egy kis koncentrációra volna szükség! HAJRÁ VASÚT! 

Budapesti Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 4.forduló

2019.05.07. 20:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

Vizilovak- BVSC- Zugló 10- 16  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,3-3,2-6,3-2 )

BVSC- Zugló: Móger ( Veress )- Tátrai 5, Báki, Hajdu, Ádám 3, Fekete 5, Práczky 2. Csere:  Hörömpöli, Komlósi Geri, Ilyés, Sliczni Szabó, Szücs, Bandi 1, Boldizsár

Kuncz LászlóKuncz László: Halasztott meccset pótoltunk most kedden este. Nem igazán ment a védekezés, mint azt a 10 kapott gól is mutatja. Persze ebben most kapusaink is ludasak voltak, mert megesett, hogy 12m- ről kaptunk gólt. Azért végig uraltuk a meccset, Tátrai és Fekete támadó munkája dicséretes volt. Szombaton jön a folytatás, Hajrá Vasút! 

1. oldal / 10

Adó 1 %