BVSC-Zugló

bp-serdulo

Budapesti Serdülő Bajnokság- 2.forduló

2019.10.05. 11:00 óra- Szőnyi út

BHSE- BVSC- Zugló 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-1,1-3,4-4 )

BVSC- Zugló: Veress ( Rozgonyi )- Hörömpöli 1, Kovács 2, Muresan, Bak 2, Stiegler 1, Rékási 2. Csere: Ardelean 3, Tóth, Retkes, Jonoczkó, Pap, Gálik, Szendrei

Kuncz LászlóKuncz László: Azzal a hírrel fogadtak a fiúk a meccs előtt, hogy a Honvéd majdnem a teljes országos csapatával érkezett. Nem baj- mondtam-, itt a szép feladat, most meg lehet mutatni, hogy ti sem vagytok kevesebbek! Jó kis meccs lett belőle, fej- fej mellett haladtunk, de persze csak azért, mert amellett, hogy jó megoldásokkal, ügyes húzásokkal szép gólokat lőttünk, sokat hibáztunk is (rossz passzok, kihagyott ötös, ziccerek rontása) és ezzel meccsben tartottuk ellenfelünket. Jobban kell figyelni a jövőben a megbeszéltek betartására is, így kevesebb meglepetés érheti a csapatot, no és persze engem is.

Képek a meccsről itt.

Budapesti Serdülő Bajnokság- 1.forduló

2019.09.21. 13:00 óra- Komjádi

BVSC- Zugló- YBL WPC II. 11- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,1-3,3-2,4-2 )

BVSC- Zugló: Veress- Ardelean 1, Sliczni Szabó 1, Kovács 4, Bak, Stiegler, Rékási 4. Csere: Jonoczkó, Muresan, Pap, Gálik 1. 

Kuncz LászlóKuncz László: Ezt a meccset minimum 5 góllal kellett volna hoznunk, de a  rengeteg rossz passz, elkapkodott ziccerhelyzet miatt (volt egy kettő az egy elleni helyzet például, amikor is két kézzel nyúlt a labdáért a játékosunk és még gólt is kaptunk belőle!), főleg az első félidőben nem igazán ment a játék. Aztán védekezést váltottunk és Rékási és Kovács is magára talált és vezérletükkel végül is sikerült behúznunk a mérkőzést! Rengeteg tanulságot hozott a játék, lesz miről beszélgetnünk!

 

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.08.04.- 08.09.- Martfű

Kuncz LászlóKuncz László: A szombathelyi tornán részt vett csapathoz csatlakozott még három játékos Pesten, így utaztunk tovább Martfűre edzőtáborozni. Mint mindig, ezúttal is remek körülmények között tudtunk készülni, délelőttönként úszás, futás, foci, délutánonként kétkapuzások- a szintén ott edzőtáborozó Honvéd illetve OSC csapataival- vagy labdás edzés szerepelt az étlapon. Az látszik a torna és a táborozás tapasztalatai alapján, hogy egyelőre szerényebb képességű a csapat, de egyes játékosokban és így a csapatban is több van! Ezen fogunk dolgozni az elkövetkezendőkben!

Youth Waterpolo Carneval 2019 Summer

2019.08.02.- 08.04.- Szombathely

Kuncz LászlóKuncz László: A hétvégén egy már hagyományosnak mondható szombathelyi tornán vettünk részt a majd a Budapest Serdülő Bajnokságban induló csapatunkkal. Hat csapat vett részt a küzdelmekben, melyek közül az 5.helyet sikerült megszereznünk. Voltak érdekességek a résztvevő csapatoknál, legalább is ami például az életkorokat illetve az ebből adódó testméreteket illeti, de ettől függetlenül lesz min dolgozni az elkövetkezendőkben! Sok jót nem tudok mondani, rosszat meg nem akarok, mert abból lenne most több  de hiszem, hogy lesz ez még jobb!

Kuncz László évértékelője

2019.06.21. 

Kuncz LászlóKuncz László: Nem volt könnyű idényünk, rengeteg sérülés, betegség, iskolai elfoglaltságok, családi események, tehát szinte minden elképzelhető kifogást, magyarázatot hallottam, hogy miért nem....! De ez nem újdonság nekem és talán más edzőkollégának sem! Persze azért dolgoztunk, ahogy és akikkel csak lehetett, aminek aztán meg is lett- nem is csak szerencsére- az eredménye, hiszen második helyezést értünk el a bajnokságban! A fenti okok miatt általában 6- 8 játékosra számíthattam általában az "eredeti" Budapest Serdülő Csapatból fordulónként, így nagy segítség volt az országos csapattól érkező játékosok szereplése. Nekik jó volt a plusz játék lehetőség, nekünk is az ő játékerejük! Remélem a következő idényben könnyebben boldogulunk majd a körülményekkel! Azt megígérhetem, hogy már az edzőtáborozás során elkezdjük a ráhangolódást a bajnokságra, ismét szeretnék, mint ahogy eddig mindig, a dobogó valamely fokára állni az aktuális csapattal! Köszönöm Czigány Karcsi mindenkori segítségét, ez az ő sikere is! Hajrá Vasút!

1. oldal / 11

Adó 1 %