BVSC-Zugló

bp-serdulo

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.17.

sima/laci-baKuncz László: Szép számban jött össze a csapat, örültem, hogy a játékosok ismeretében majd jó kis edzéseket, meccseket játszunk. A célom ezek mellett az volt, hogy ezek az edzések olyanok legyenek, hogy azoknak a fiúknak, akik akarják azt, esélyük legyen az országos csapatba való esetleges visszatéréshez! No és persze meg szeretnénk felelni a BVSC hagyományainak és elvárásainak. Ezt az idény elején meg is mondtam a fiúknak, tudták, hogy meló lesz. Tehát nem tingli- tangliztunk, tettük a dolgunkat és persze voltak olyanok, akik húzták a szájukat, de olyanok is, akik átgondolták, amit mondtam, hogy miért is vagyunk itt és próbáltak tenni érte!

Bővebben...

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 8.forduló

2018.06.12. 16:30 óra- Kőér utca

BVSC- Zugló- HUVKSE 11- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-1,3-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Firisz- Farkas, Rádonyi, Derekas 3, Tátrai 2, Strasser 3, Urbán Csere: Aradi, Hajós, Práczky, Haffner 3, Túróczi, Szabolcs Bence, Sliczni Szabó

sima/laci-baKuncz László: Nagyon az idény végén vagyunk már, az országosoknak már egy nagyszerű ezüsttel véget is ért, így nehéz a fejeket rávenni még egy kis odafigyelésre, a meccsre való koncentrálásra. Pedig itt is az ezüst a tét és minden esélyünk meg is van rá, csak mint kértem, még egy kis összpontosítás! No hát ez nem mindig sikerült, ami például a lövések kivitelezését illeti! Sok helyzetünk maradt ki a pontatlan, elkapkodott helyzetek miatt, sőt volt, hogy ebből még az ellenfél fordult le és gólt kaptunk! Ennek ellenére azért végig uraltuk a meccset és végül biztosan nyertünk. Firisz Dominik kiválóan védett, a mezőnyjátékosok közül Derekas, Strasser, Haffner és Tátrai tűntek ki elsősorban. HAJRÁ BVSC!

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2018.05.19. 13:45 óra- Kőér utca

Oázis SC- BVSC- Zugló 8- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,4-2,2-5,1-5 )

BVSC- Zugló: Firisz- Rádonyi, Derekas 3, Urbán 3, Dávid 2, Sliczni Szabó, Strasser 2. Csere: Farkas 2, Aradi, Hajós, Práczky 2, Szabolcs Bence

sima/laci-baKuncz László: Az első félidő végén eggyel ment az ellenfél, miközben vagy öt ziccert hibáztunk, könnyelműsködtünk el! A végére már jobban tudtunk figyelni!

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2018.04.28. 12:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- Vidám Vizilovak 13- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,3-2,5-1,3-1 )

BVSC- Zugló: Firisz- Aradi, Rádonyi, Hajós, Derekas 2, Strasser 2, Dávid 4. Csere: Farkas 1, Túróczi 1, Sliczni Szabó, Práczky 3. 

sima/laci-baKuncz László: Nem okozott különösebb gondot az ellenfelünk. Kicsit döcögött a játékunk önmagunk tudásához képest az elején (lazáskodtunk, könnyelműsködtünk elöl- hátul), de aztán mégis csak kijött a különbség. A meccs főbb tanulsága az lehet (pedig erre a megbeszéléskor külön felhívtam a figyelmet!), hogy minden ellenfelet komolyan kell venni, különben jöhet a vérpisálás, mire rendbe hozzuk a meccset. Zoli, Laci, Balázs most ezt tette.

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- Rájátszás, 5.forduló

2018.04.14. 11:30 óra- Kőér utca

Crisul Oradea- BVSC- Zugló 9- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,2-4,4-2,2-1 )

BVSC- Zugló: Firisz- Rádonyi 3, Hajós 1, Derekas, Dávid 3, Strasser 1, Urbán 2. Csere: Ambrusz, Aradi, Práczky 2, Túróczi

sima/laci-baKuncz László: Az első félidőben nem hagytunk kétséget afelől, hogy itt ma ki fog nyerni! Jól működött a szoros (Hajós eltüntette a centert) és az ebből való lefordulásaink rendre sikerültek, mindenki, még a sérültjeink is jól játszottak! A 3.negyedben aztán elkezdtünk kicsit könnyelműsködni, ziccereket is hibáztunk, ebből most az ellenfél fordulgatott le és közelebb tudott jönni. A folytatásban aztán nagyjából helyre állt a rend és behúztuk a meccset. Végeredményben mindenki dicséretet érdemel, kis megingás után magabiztosan nyert a csapat. Köszönöm az "országosoknak", hogy páran- ha nem teljesen egészségesen is, de- vállalták a játékot és tettek hozzá a sikerhez! 

 

1. oldal / 7

Adó 1 %