BVSC-Zugló

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- Rájátszás II., 3- 4. helyért, 3. forduló

FaceBook

2018.06.02. 11:00 óra- Szőnyi út

MVLC- BVSC- Zugló 14- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,5-5,3-2,3-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Farkas, Práczky 1, Derekas 1, Dávid, Molnár 3, Urbán 1. Csere: Tátrai, Strasser, Gyémánt, Mészáros 4, Szegi

nagy-sanyiNagy Sándor: Sajnos nem sikerült megkaparintani a bronzérmet a Budapest Ifi bajnokságban, igaz jobbára serdülő csapattal álltunk ki az egész szezonban. Ellenfelünknek ez volt az egyetlen esélye, hogy eredményt érjen el idén, ennek megfelelően elszántan, erős összeállításban játszottak a párharc során végig. A mi csapatunk számára inkább a játéklehetőség volt a fontos, azok a serdülők, akik kevesebb lehetőséget kaptak az országos bajnokságban itt tudtak bizonyítani, ki több, ki kevesebb sikerrel.

A mai meccsen is az volt az érzésem, hogy van esélyünk nyerni, de minden alkalommal amikor felkapaszkodtunk a Miskolcra, akkor jött egy buta hiba, labdaeladás és azonnal gólt kaptunk. A hullámzó védekezéshez a kapuból sem érkezett segítség, a kevés lehetőséggel ami adódott, nem tudtunk élni, így nem érdemeltünk győzelmet. Ilyenkor nem marad más, mint sportszerűen elismerni, jobb volt a Miskolc, gratulálok nekik a harmadik helyhez.

Összességében jó meccseket játszottunk idén, a célnak megfelelt a szezon, köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne!
 
Adó 1 %