BVSC-Zugló

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 8. forduló

FaceBook

2018.01.27. 17:30 óra- Margitsziget, Széchy 50m- es

BVSC- Zugló- UVSE 10- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-0,3-2,3-1 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Czeba )- Tátrai 1, Makai 1, Derekas 2, Gyémánt, Urbán 1, Tóth K. Csere: Mészáros 1, Juhász 2, Strasser 2, Práczky, Agnecz

nagy-sanyiNagy Sándor: Az UVSE elleni találkozóval folytatódott a Budapest Ifi bajnokság, a játéklehetőségen kívül az is fontos volt, hogy maradjon esély a legjobb négy közé kerülni és elérni azt, hogy az alapszakasz végeztével is jó meccseket játszhassunk. A mi csapatunkban talán több volt az ifi korú játékos, de gyakorlatilag két serdülő csapat feszült egymásnak. Az első néhány percben kihagytuk az összes helyzetünket, így 2- 0- ra a lilák vezettek, de érződött, hogy jobbak vagyunk, nagyobb kedvvel játszunk ellenfelünknél. A második negyedtől nagyot fordult a meccs, összeállt a védekezés és elöl is jobban gazdálkodtunk a lehetőségeinkkel, megérdemelten lett miénk a 3 pont.

Kiemelném Makai Gergő játékát, aki végig biztos pont volt elől is és hátul is, de a "két gólosok" is remekül játszottak. Újoncokat is avattunk, két 2003- as játékosunk is jól mozgott, gólt is szereztek. Az utolsó fordulóban nyerni kell, akkor éremért küzdhetünk!

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Adó 1 %