BVSC-Zugló

Kuncz László évértékelője

2019.06.22. 

Kuncz LászlóKuncz László: A serdülő bajnoksághoz hasonló módon és okokból nehéz évet zártunk az ifikkel is. Itt is összesen 6 emberre számíthattam már az idény indulásakor, amely létszám aztán abbahagyás, érettségire való felkészülés és egyebek miatt kettőre szűkült! Ezért aztán ebben az osztályban is túlnyomó részt a serdülő csapattal álltunk fel, időnként egy- egy országos ifi játékossal kiegészülve, így külön elismerésre méltó, hogy itt is másodikok lettünk a bajnokságban! Értelemszerűen ez azért nehezebb volt, mert csak az utolsó meccsünkön dőlt el, hogy másodikok vagy harmadikok leszünk e!? Az elsőről nem nagyon álmodhattunk, mert csakúgy, mint a serdülő bajnokságban, a későbbi nyertes végig az országos első csapatával játszott. A következő ifi csapattal sem lehet más a cél, mint a dobogó valamely fokára állni jövőre is, dolgozni fogunk érte! Hajrá Vasút!!

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 17.forduló

2019.06.01. 10:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,2-3,4-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Kovács- Tátrai 1, Farkas 2, Mészáros 1, Dávid 2, Strasser 1, Práczky Csere: Szücs, Juhász 4, Mohos

Kuncz LászlóKuncz László: Fordulatos, lüktető, jó iramú, nézői szemszögből élvezetes meccs volt, amelyben fej- fej mellett haladva ugyan, de a vezetést és egyben a mérkőzést végig  kézben tartva sikerült nyernünk. Pedig az OSC nem bízta a véletlenre, a teljes országos csapatával érkezett a találkozóra, amellyel legalábbis fizikai fölénybe került, nálunk meg ugye csak két ifi korú játékos szerepelt, ami külön emeli a győzelem értékét. Védekezésben Farkas Boti sziklaszilárd pont volt és elöl még a keze is kétszer megvillant, mellette Juhász Ákos ismét hatalmas átlövésgólokat lőtt, Dávid Zoli szellemesen játszott, Práczky Balázs pozitívan erőszakos centerjátékot mutatott be. Mészáros Mátyás ugyan kihagyott az elején egy ötöst, de összességében ő is jól játszott és végül is ő lőtte a győztes gólt, amire már nem maradt válasza az ellenfélnek.

Bővebben...

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 16.forduló

2019.05.18. 16:30 óra- Tüzér utca

BVSC- Zugló- Oázis SC 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,5-1,2-4,4-1 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Tátrai 5, Juhász 2, Mohos 3, Hajdu, Fekete 2, Práczky 3. Csere: Hörömpöli, Komlósi Geri 1, Sliczni Szabó, Báki, Bandi 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Kellemes délutáni napsütésben, néhány kellemetlen pillanaton kívül, végig kézben tartottuk a meccset. Általában jól működött a védekezés és az abból való lefordulás utáni befejezés. Az időnkénti kellemetlen pillanatok abból adódtak, amikor egyes- már azért rutinosabbnak mondható- játékosunk levente hibát elkövetve, gólt ajándékozott az ellenfélnek vagy éppenséggel támadásban ziccert kapkodott el. Mindent egybevetve mondom, nem okozott problémát most az ellenfél, de a "kellemetlenségeket" nem lehet szó nélkül hagyni, mert komolyabb meccsen nagyobb baj lehet belőle! A következő, OSC elleni találkozón biztos nem, mert ott dől el, hogy kié lesz a bajnoki ezüstérem! Jobban kell figyelni! Hajrá BVSC ! 

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 15.forduló

2019.04.27. 13:45 óra- Nyéki Imre Uszoda

KSI SE- BVSC- Zugló 15- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-4,5-1,1-3,5-4 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Juhász 5, Hajdu 1, Ádám, Strasser 1, Fekete 2, Práczky Csere: Hörömpöli, Bandi 1, Komlósi Geri 1, Agnecz, Szücs 1, Báki

Kuncz LászlóKuncz László: A KSI nem bízta a véletlenre, szinte a teljes, az OB.I.- ben is szereplő ifi csapatával érkezett a mérkőzésre. Biztos nagyon kellett nekik ez a győzelem valamiért, ő dolguk... Mi viszont- egy kivétellel- csak a serdülő csapatunkkal álltunk fel és bizony nem okoztunk csalódást, igencsak megizzasztottuk ellenfelünket! Keményen meg kellett dolgozniuk a győzelemért. Amikor azt csináltuk, amit megbeszéltünk (és ez most többnyire ment is), abszolút egyenrangúnak bizonyultunk mind támadásban, mind védekezésben! Amikor viszont nem, akkor kijött az ellenfél nagyobb tapasztalata, rutinja és könyörtelenül kihasználta kisebb- nagyobb megingásainkat, figyelemvesztésünket elöl- hátul.

Bővebben...

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 14.forduló

2019.04.13. 11:15 óra- Kőér utca

BVSC- Zugló- KPSE 24- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-1,4-3,7-1,7-3 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Veress )- Juhász 2, Farkas 2, Dávid 4, Hajdu, Strasser 3, Práczky 2. Csere: Bandi, Komlósi Geri 1, Agnecz, Báki 2, Ádám 3, Fekete 5, Aradi

Kuncz LászlóKuncz László: Mint azt az eredmény is mutatja, ezúttal nem okozott különösebb gondot az ellenfél. Támadásban és védekezésben is megfelelően működtünk. Egy dolgot viszont nem sikerült megoldani, pedig idejekorán felhívtam rá a csapat figyelmét, hogy az ellenfél egyik játékosát ne engedjük lövéshez jutni! Mi történt?.... a kapott gólok nagy részét ő lőtte! Erre azért minden vonatkozó bajnokságban és korosztályban érdemes jobban odafigyelni. Pláne, hogy következik a KSI! Hajrá Vasút!!

1. oldal / 9

Adó 1 %