BVSC-Zugló

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 5. forduló

2018.12.08. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

 KPSE- BVSC-Zugló 10-19 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-6,2-5,2-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Móger )- Juhász 1, Gyémánt 4, Dávid 3, Práczky 4, Strasser 1, Fekete Csere: Kiss, Ádám 4, Komlósi, Szabó, Aradi, Agnecz 2.

Kuncz LászlóKuncz László: A lőtt gólok számát tekintve akár elégedettek is lehetünk, de az a tíz kapott sok! Főleg úgy, hogy (mert mindenki gólt akart lőni) az elpuskázott lefordulásainkból a mi térfelünkön maradt ellenfelünk egy az egyben vagy kettő az egyben lőtt nekünk gólt! Szinte csak ezt játszotta a KPSE (legalább négy ilyen gólt kaptunk ), pedig finoman szólva is, egy párszor próbáltam erre felhívni a figyelmet. Ezen kívül azért dicséret is illeti a csapatot, mert voltak szellemes és ügyes megoldások, befejezések! Centereink Práczky és Ádám jól álltak a lábukon, gólokat is szereztek, a többiek, szinte mindenki, ügyes megoldások mellett hibázgattak is vagy passzolásban vagy végjátékban. Móger is jól védett! Ezzel vége az idei pontvadászatnak, egyelőre hibátlanok vagyunk, gratulálok a csapatnak, remélem a folytatás is ilyen jó lesz ! 

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 4.forduló

2018.11.24. 11:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Honvéd KPS 13- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,1-3,5-0,3-0 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Móger )- Strasser 1, Juhász 2, Hajós 1, Gyémánt 4, Práczky 1, Fekete 1. Csere: Kiss, Rádonyi, Szabó 1, Aradi 1, Agnecz 1.

Kuncz LászlóKuncz László: A találkozó első felében nem igazán tudtuk lerázni magunkról ellenfelünket. Igazán vehemensek voltak és a partról is érkezett némi segítség, de ez azért nem lehet mentség a gyatra szorosra hátul, támadásban meg álldogáltunk, hogy majd csak történik valami. Hát nem történt és sok volt a rossz passz is, valamint a helyzetkihasználás sem nagyon ment. Olyannyira, hogy a mi elpuskázott helyzeteinkből még ők fordultak le és lőttek két gólt is! A harmadik negyedtől védekezést váltottunk, ami már nem tetszett az ellenfelünknek és a meccs végéig gólt sem kapva, végül is simán nyertünk. A kapusok jól álltak a lábukon (most különösen Móger), mezőnyben Práczky és Gyémánt tűnt ki leginkább.

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 2.forduló

2018.10.27. 11:00 óra- Vác

BVSC- Zugló- HUVKSE 5- 0

Kuncz LászlóKuncz László: Sajnos a mérkőzés elmaradt, mert az ellenfél igazolásai nem voltak rendben. Két negyednyi edzőmérkőzést azért játszottunk, ezt több góllal megnyertük. Valószínű 5- 0- val a javunkra írják majd a meccset.

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 1. forduló

2018.10.13. 13:45 óra- Kőér utca

BVSC- Zugló- Váci VSE 20- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-1,2-2,5-2,6-2 )

BVSC- Zugló: Firisz- Rádonyi 2, Gyémánt 5, Haffner 3, Urbán 3, Fekete 3, Agnecz Csere: Kiss, Aradi 2, Ilyés 2, Sliczni Szabó

Kuncz LászlóKuncz László: Néha kicsit csikorogtunk, de nem volt kérdés, hogy ki fog nyerni! A passzokra és a végjátékra jobban kell koncentrálni.

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.06. 

nagy-sandor-ujNagy Sándor: A szakosztályon belüli átszervezések után úgy tűnt, hogy egy erős és ütőképes csapat jön össze a szezonra. Többen azonban úgy döntöttek, hogy Tatabányára igazolnak, hogy országos csapat tagjai legyenek, a többiek pedig egy idő után vagy motiválatlanok lettek, vagy közbeszólt az élet és nem fért bele a sport a tanulás, az érettségi mellett. Emiatt gyakorlatilag csak serdülőkből álló csapattal tudtunk kiállni a meccsekre, sokszor kevesen, poszthiányosan. Ennek ellenére jól sikerült az év, az alapszakaszt a negyedik helyen zártuk, tudtuk, hogy a Fradi erősebb lesz és a Miskolccal fogunk harcolni az éremért. A Miskolc erős csapattal érkezett a párharc során végig és egyszer ugyan sikerült őket legyőzni büntetőkkel, összességében megérdemelten lettek ők a bronzérmesek.

1. oldal / 6

Adó 1 %