BVSC-Zugló

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 2.forduló

2019.09.28. 11: óra- Szőnyi út

Aquaworm- BVSC- Zugló 1- 28 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-6,0-8,0-9,1-5 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Veress )- Mészáros B. 2, Strasser 12, Hajdu 2, Kovács 1, Bak 1, Rékási 3. Csere: Ardelean, Hörömpöli 1, Muresan 1, Stiegler 4, Pap, Gálik, Jonoczkó 1, Derekas

Kuncz LászlóKuncz László: Számomra ismeretlen "sötét ló" játéktudású csapat ellen szálltunk vízbe ezúttal. Nem tudtam milyen ellenállásra lesznek képesek, honnan, mely esetleg jobb csapatokból kikerülve és ide igazolva állnak össze itt játszani. Ezért, miután ez egy ifi  bajnoki volt és mi ebben a bajnokságban is csak serdülőkkel állunk fel, gondoltam meghívok játszani az országos csapatból egy két játékost megerősítésképpen (és ők sem ifik ,hanem serdülők voltak)! Már csak azért is, mert az eredeti csapatomból három ember sérült vagy beteg illetve az újonnan jötteknek csak a jövő héttől lesz igazolása. Az ellenfelet megismerve, most már tudom, nem kellett volna. A sok cserének köszönhetően azonban, minden beírt játékos sokat tudott játszani... hogy Strasser László 12 gólt lőtt!? Hát, ha már lejött... :) 

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 1.forduló

2019.09.14. 15:15 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- Vasas SC 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,3-3,4-5 )

BVSC- Zugló: Firisz- Hörömpöli, Bak, Kovács, Hajdu 6, Stiegler 1, Rékási 2. Csere: Ardelean 1, Sliczni Szabó, Vér, Muresan, Pap, Gálik, Derekas

Kuncz LászlóKuncz László: Lejátszottuk a bajnokság első mérkőzését és sajnos vereséget szenvedtünk. Egy abszolút nyerhető meccs volt még a serdülőkkel is. Végig vezettünk egy- két góllal, de az utolsó negyedben őrületes egyéni hibák miatt ki bírtunk kapni! A lelkesedéssel nem volt baj, talán ez csapott át adott esetekben kapkodásba, ami a hibákhoz vezetett. Próbálunk ezekből tanulni, amikor átbeszéljük majd a mérkőzés tanulságait.

Kuncz László évértékelője

2019.06.22. 

Kuncz LászlóKuncz László: A serdülő bajnoksághoz hasonló módon és okokból nehéz évet zártunk az ifikkel is. Itt is összesen 6 emberre számíthattam már az idény indulásakor, amely létszám aztán abbahagyás, érettségire való felkészülés és egyebek miatt kettőre szűkült! Ezért aztán ebben az osztályban is túlnyomó részt a serdülő csapattal álltunk fel, időnként egy- egy országos ifi játékossal kiegészülve, így külön elismerésre méltó, hogy itt is másodikok lettünk a bajnokságban! Értelemszerűen ez azért nehezebb volt, mert csak az utolsó meccsünkön dőlt el, hogy másodikok vagy harmadikok leszünk e!? Az elsőről nem nagyon álmodhattunk, mert csakúgy, mint a serdülő bajnokságban, a későbbi nyertes végig az országos első csapatával játszott. A következő ifi csapattal sem lehet más a cél, mint a dobogó valamely fokára állni jövőre is, dolgozni fogunk érte! Hajrá Vasút!!

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 17.forduló

2019.06.01. 10:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,2-3,4-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Kovács- Tátrai 1, Farkas 2, Mészáros 1, Dávid 2, Strasser 1, Práczky Csere: Szücs, Juhász 4, Mohos

Kuncz LászlóKuncz László: Fordulatos, lüktető, jó iramú, nézői szemszögből élvezetes meccs volt, amelyben fej- fej mellett haladva ugyan, de a vezetést és egyben a mérkőzést végig  kézben tartva sikerült nyernünk. Pedig az OSC nem bízta a véletlenre, a teljes országos csapatával érkezett a találkozóra, amellyel legalábbis fizikai fölénybe került, nálunk meg ugye csak két ifi korú játékos szerepelt, ami külön emeli a győzelem értékét. Védekezésben Farkas Boti sziklaszilárd pont volt és elöl még a keze is kétszer megvillant, mellette Juhász Ákos ismét hatalmas átlövésgólokat lőtt, Dávid Zoli szellemesen játszott, Práczky Balázs pozitívan erőszakos centerjátékot mutatott be. Mészáros Mátyás ugyan kihagyott az elején egy ötöst, de összességében ő is jól játszott és végül is ő lőtte a győztes gólt, amire már nem maradt válasza az ellenfélnek.

Bővebben...

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 16.forduló

2019.05.18. 16:30 óra- Tüzér utca

BVSC- Zugló- Oázis SC 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,5-1,2-4,4-1 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Tátrai 5, Juhász 2, Mohos 3, Hajdu, Fekete 2, Práczky 3. Csere: Hörömpöli, Komlósi Geri 1, Sliczni Szabó, Báki, Bandi 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Kellemes délutáni napsütésben, néhány kellemetlen pillanaton kívül, végig kézben tartottuk a meccset. Általában jól működött a védekezés és az abból való lefordulás utáni befejezés. Az időnkénti kellemetlen pillanatok abból adódtak, amikor egyes- már azért rutinosabbnak mondható- játékosunk levente hibát elkövetve, gólt ajándékozott az ellenfélnek vagy éppenséggel támadásban ziccert kapkodott el. Mindent egybevetve mondom, nem okozott problémát most az ellenfél, de a "kellemetlenségeket" nem lehet szó nélkül hagyni, mert komolyabb meccsen nagyobb baj lehet belőle! A következő, OSC elleni találkozón biztos nem, mert ott dől el, hogy kié lesz a bajnoki ezüstérem! Jobban kell figyelni! Hajrá BVSC ! 

1. oldal / 9

Adó 1 %