BVSC-Zugló

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 8.forduló

2019.02.09. 10:00 óra- Nyéki Imre Uszoda 33m- es

BVSC-Zugló- A- HID OSC Újbuda 7- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,3-1,0-3,2-1 )

BVSC- Zugló: Móger ( Kovács )- Farkas 2, Báki, Hajdu, Ádám 1, Strasser 3, Fekete 2. Csere: Szabó, Komlósi, Ilyés, Mohos, Keresztes, Szücs 

Kuncz LászlóKuncz László: Azt kértem a fiúktól, hogy most végre próbáljunk meg egy olyan meccset játszani, amikor az történik, amit mi akarunk és azt a játék végéig tartani is tudjuk! ...hát most sem ment, sikerült például 5- 1- ről 5- 5- re engedni az ellenfelet úgy, hogy sanszuk volt egy ötméteressel, aztán egy fórral még a vezetést is átvenni, de szerencsére Kovács Balázs mindkettőt hárította! Közben előtte mi egy csomó mindent kihagytunk (közte 5 méterest is!), rossz passzok, lövések ziccer helyzetekben. Mindez odavezetett, hogy megint megizzadtunk a győzelemért, amit az - egyébként egyedüli ifi korúként- végig jól játszó Farkas Boti egy egészséges lövéssel biztosított be. Strasser Laci az elején a vállán vitte a csapatot, aztán hibázgatott, de összességében dicsérhető. Nem szokásom a játékvezetéssel foglalkozni, de most az nem kedvezett nekünk, kérdésemre elmondták, hogy egyiküknek ez volt az első meccse! Megyünk tovább, hajrá BVSC! 

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 7. forduló

2019.01.26. 16:30 óra- Tüzér utca

Oázis SC- BVSC-Zugló 9- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,1-4,3-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Firisz- Aradi 1, Kiss, Gyémánt 2, Agnecz, Ádám 1, Fekete 2. Csere: Szücs 1, Ilyés 1, Báki, Strasser 3, Szabó 2.

Kuncz LászlóKuncz László: Szinte mindig ugyan az történik minden eddigi meccsünkön. Azaz jó meccset csinálunk magunknak az amúgy egyszerűbbnek ígérkező találkozóból. Ajándék gólokat adunk az ellenfélnek, támadásban meg elszórakozzuk a lehetőségeink jó részét. A taktikai utasításokat sem mindig sikerül betartani. Ennek ellenére nem volt kétséges a találkozó végkimenetele.

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 6. forduló

2019.01.12. 16:30 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC-Zugló- KSI SE 11-15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,2-5,3-3,4-3 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Móger )- Szabó 1, Juhász, Hajdu 2, Strasser 2, Fekete 1, Práczky 1. Csere: Rádonyi 2, Komlósi, Ilyés 1, Ádám 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Jó meccset játszottunk a mezőny legjobbja ellen. Túlnyomórészt serdülő korú játékosokkal álltunk fel és kisebb hibáktól eltekintve szépen helytálltunk, méltó ellenfelei tudtunk lenni ellenfelünknek. Dicséret illeti a csapatot érte, máskor is ezt a hozzáállást várom!

Kuncz László őszi szezonértékelője 2018.

2018.12.30.

Kuncz LászlóKuncz László: Az ifi bajnokságra ugyanaz, sőt, talán még erősebben érvényes, mint amit a serdülő bajnokság évértékelőjében elmondtam. Több jelenlétre, jobb munkára és elsősorban jobb hozzáállásra lesz szüksége egyeseknek illetve a csapatnak a folytatásban. Pillanatnyilag mindezek ellenére a tabella élén állunk, köszönhetően a szintén az országos ifi- és serdülő csapatoktól kapott játékosoknak. A budapestieknek fel kell fejlődniük, mert képesek lennének rá. Ebben bízva kívánok mindkét csapatomnak boldog karácsonyt és új évet!

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 5. forduló

2018.12.08. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

 KPSE- BVSC-Zugló 10-19 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-6,2-5,2-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Móger )- Juhász 1, Gyémánt 4, Dávid 3, Práczky 4, Strasser 1, Fekete Csere: Kiss, Ádám 4, Komlósi, Szabó, Aradi, Agnecz 2.

Kuncz LászlóKuncz László: A lőtt gólok számát tekintve akár elégedettek is lehetünk, de az a tíz kapott sok! Főleg úgy, hogy (mert mindenki gólt akart lőni) az elpuskázott lefordulásainkból a mi térfelünkön maradt ellenfelünk egy az egyben vagy kettő az egyben lőtt nekünk gólt! Szinte csak ezt játszotta a KPSE (legalább négy ilyen gólt kaptunk ), pedig finoman szólva is, egy párszor próbáltam erre felhívni a figyelmet. Ezen kívül azért dicséret is illeti a csapatot, mert voltak szellemes és ügyes megoldások, befejezések! Centereink Práczky és Ádám jól álltak a lábukon, gólokat is szereztek, a többiek, szinte mindenki, ügyes megoldások mellett hibázgattak is vagy passzolásban vagy végjátékban. Móger is jól védett! Ezzel vége az idei pontvadászatnak, egyelőre hibátlanok vagyunk, gratulálok a csapatnak, remélem a folytatás is ilyen jó lesz ! 

1. oldal / 7

Adó 1 %