BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 10.forduló

FaceBook

2019.11.17. 15:00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló Lokomotív- Octopus SE 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,1-3,0-2,1-3 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Tóth, Zsoldos, Békés 2, Potocska, Boncföldi A. 2, Guti Csere: Bogdánffy, Boncföldi M., Patonay 1, Győri 1.

Győri BenceGyőri Bence: Először is szeretnénk mi is őszinte részvétünket kifejezni a Szívós családnak! Sajnos megint elég nehéz erről a meccsről mit mondani…Kettősség van bennem, mert egyrészt a bajnokság egyik esélyese ellen játszottunk egy nagyon jó kis kiélezett meccset, másrészt hiába tartottuk magunkat 3 negyedig végül mégis csak vereség lett a vége. És nem is csak tartottuk magunkat… Az első negyedben már 4- 0- ra is vezettünk és ott talán nem adtak meg egy szabályos gólunkat, de a második negyed vége is még 5- 3 volt ide. Mondhatjuk megint, hogy az ellenfelünk talán jobban megkapta az ítéleteket, de egyrészt nekünk ezzel a vízben nem lenne szabad foglalkoznunk (!!!), másrészt pedig lehet, hogy ennek oka is van… és ezen el kell gondolkoznunk, illetve ezen mindenképpen változtatnunk kell a tavaszi fordulókra!

Ez még mindig csak a 10. meccse volt így együtt egy teljesen új CSAPATnak és még mindig csak 3 hónapja készülünk így együtt, még csak 3 hónapja építjük a múltunkat és nekünk még ki kell vívnunk a tiszteletet, de ez rendben is van így. Erre pedig a legjobb mód, ha elkezdjük megnyerni az ilyen mérkőzéseket, mert ez a csapat képes rá, ez nem kérdés! De ehhez még nagyon sokat kell edzenünk, készülnünk és erre szerencsére most minden lehetőségünk meg is lesz!

Tominak külön gratulálok a kapuban nyújtott teljesítményéhez, főleg úgy, hogy a második negyedtől sérült ujjal védett! Le a kalappal! De az egész csapatnak gratulálok, mert legalább 2 negyeden keresztül látszódott, hogy mit is szeretnénk csinálni és ez a játék nagyon jól áll nekünk. :)
 
Ezzel a mérkőzéssel mi befejeztük az őszi szezont, ha nem is jó, de egyelőre reális eredménnyel. Tavasszal komoly célokat tűzünk ki magunk elé és dolgozunk addig, hogy azok a célok is majd reálisak lehessenek! Tavasszal találkozunk és ígérjük, hogy nagyon elszántak leszünk! Hajrá BVSC!
Adó 1 %