BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 8.forduló

FaceBook

2019.11.03. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Lokomotív- KPSE  11- 8Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,6-1,1-2,0-3 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Zsoldos 2, Békés 2, Potocska, Korbuly 3, Boncföldi A. 2, Győri 1. Csere: Tóth, Bogdánffy, Kis, Boncföldi M., Patonay 1

Győri BenceGyőri Bence: A csütörtöki mérkőzésen tényleg nagyon jól játszottunk, szinte minden összejött azon a meccsen és pont emiatt volt bennem egy kis félsz, hogy vajon 3 nappal később képesek leszünk e megismételni a mutatott játékot. Ehhez képest megint nagyon jól kezdtünk, talán még jobban, mint szoktunk, az első két negyedben nagyon mentünk, haraptunk, esélye sem volt ellenfelünknek, 10- 3 volt a félidő. Itt ahogy szokott lenni el is hittük, hogy vége a meccsnek és talán kicsit el is fáradtunk, de mindez nem lehet mentség a 2.félidőben mutatott produkciónkra. Ma pihenőt kaptunk, de a holnap reggeli kondi utáni videózáson kielemezzünk majd a hibákat. ;) Most belefért ez is, de nem nézett ki jól, bár a győzelmünk igazából sosem volt veszélyben.

Külön köszönet a népes szurkolótáborunknak, főleg a legkisebbeknek, így azért sokkal könnyebb volt behúzni ezt a nagyon fontos mérkőzést!

Ezzel a sikerrel- ha csak nem történik valami nagy csoda- elértük a minimális célkitűzésünket és felsőházasok leszünk. "Minimális célkitűzés"… Szerintem ezt a kifejezést csak azért találták ki, hogy az előző mondatot le lehessen írni, mert nem hiszem, hogy ennek a kifejezésnek van bármi értelme, vagy valaha egyáltalán érdekelt volna bárkit… Minket biztosan nem. Hajrá BVSC!
Adó 1 %