BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 7.forduló

FaceBook

2019.10.31. 21:00 óra- Szőnyi út

Jog Ászok VSK- BVSC- Zugló Lokomotív 4- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,2-4,0-6,2-4 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Zsoldos 2, Békés 3, Potocska 2, Korbuly 2, Boncföldi A. 2, Győri 2. Csere: Tóth, Bogdánffy 2, Kis, Boncföldi M. 1, Patonay 1.

Győri BenceGyőri Bence: Először is köszönjük szépen ellenfelünknek, hogy belementek, hogy eltoljuk a meccset! Azt gondolom, hogy ezt a szívességet úgy háláltuk meg, ahogy a sportban ezt meg lehet hálálni, megtiszteltük őket azzal, hogy 13- at tettünk közé. Szerencsére az eredmény nem tükrözi, hogy milyen jó csapatot sikerült ilyen különbséggel megverni. Szokásunkhoz híven nagyon jól kezdtünk és már a meccs elején tudattuk mindenkivel, hogy ki fogja hazavinni a 3 pontot. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy Gombival a parton komoly szakmaiság is érkezett a csapathoz és sikerült nagyjából mindent betartani, ami a meccs előtti megbeszélésen elhangzott. A védekezésünk nagyon jól működött (3,5 negyed alatt 2 gólt kaptunk) és ebből elől könnyű gólokat tudtunk lőni, gyakorlatilag egy ötöst leszámítva csak akciógólunk volt.

Továbbra is nagy öröm, hogy a lőtt gólokon a csapat egésze osztozik, tegnap is majdnem mindenki betalált, megúszásból, centerből és átlövésből is… ahogy kell! A kapusunk 71%- kal védett, ez is magáért beszél!

Ismét gratulálok az egész CSAPATNAK, megint mindenki beletette amit kellett és ezt mindig elképesztően jó érzés látni, átélni! Az öreg gőzös robog tovább! Hajrá BVSC!
Adó 1 %