BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 4.forduló

FaceBook

2019.10.05. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Lokomotív- HETE 13- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,3-1,1-3,5-0 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors 1- Tóth, Zsoldos 3, Potocska 2, Korbuly 1, Guti 2, Győri 1. Csere: Bogdánffy 1, Boncföldi M. 1, Patonay 1.

Győri BenceGyőri Bence: A hétközi jó előjelek sokszor a legrosszabb előjelek… Hát nekünk a hét közben lejátszott edzőmeccseinken nagyon kapkodós volt a támadásunk, nem nagyon ment a góllövés, de legalább rengeteg gólt kaptunk lefordulásból és felállt védelemmel is. Ezen kívül 3- 4 meghatározó játékosunk nem tudta vállalni a tegnapi meccset, úgyhogy ha az előjelekből indultam ki, akkor végül is nagyon sima meccsre számíthattunk. :)

A mai feladatunk az volt, hogy mind hátul, mind elől sikerüljön rendszerezni magunkat. Tudtuk, hogy ha hátul rendben leszünk, akkor sokkal több könnyebb gólt fogunk elől lőni és ha elől nem kapkodunk, nem hozzuk egymást nehéz helyzetbe és ezekből nem engedünk az ellenfélnek könnyű gólokat, akkor hátul is könnyebb dolgunk lesz. Nem bonyolult ez a játék, de azért elég sokat beszélgettünk erről.

Le a kalappal a CSAPAT előtt, 3 negyeden keresztül tökéletesen betartotta mindenki a megbeszélteket és ennek köszönhetően tényleg viszonylag sima lett. Most is sikerült úgy elkezdenünk a meccset, ahogy egy ilyen mérkőzést el kell kezdeni és ezzel szerencsére nagyban megkönnyítettük a saját dolgunkat. A 3.negyed pedig azért volt fontos, mert így legalább látjuk, hogy ha elkezdünk eltérni a megbeszéltektől, extrákat teszünk bele és kapkodunk elől, akkor annak hátul (is) isszuk meg a levét. Tegnap ez is belefért, de továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy ne legyenek ilyen negyedek.
 
Tényleg gratulálok az egész CSAPATNAK, mert ma tényleg Mindenki remekül vette ki a részét a mérkőzésből! Azért a csapatmunkából Cucit (Zsoldos T.) külön kiemelném, nem csak azért, mert rettentő fontos pillanatokban szerezte a góljait, hanem tényleg az egész mérkőzésen nagyon ment a bal oldalon! Matyi (Bors D.) pedig 4 gólt kapott, 5- öst védett és gólt lőtt- előre is köszönjük a sütit! ;) Megyünk tovább! Hajrá BVSC!
Adó 1 %